Kai skausmas aplanko…

Gyvenimas taip jau surėdytas, kad džiaugsmas ir skausmas eina kartu ir vis keičia vienas kitą. Žmogus dažnai pasigiria džiaugsmu, bet slepia savo skausmą, net nepagalvodamas, kiek daug yra tokių, kurie norėtų ir tokią akimirką būti šalia.

Kaskart paskelbę užuojautą, sulaukiame skambučių ir žinučių: kur pašarvota , kada ir kur bus laikomos šv. mišios, kodėl mirė… Priežasties, žinoma, net ir žinodami neatskleistume. Tačiau tokie klausimai vis labiau verčia susimąstyti – gyvenimo tempas neleidžia visko žinoti, o nelaimės akivaizdoje nedrąsu trukdyti gedinčius artimuosius. Nutinka ir taip, kad nežinodami netenkame galimybės atsisveikinti, atsiprašyti, o gal tiesiog dar kartą pabūti šalia… O ištikus netekčiai ne apie visus pagalvojame, ne visus prisimename, tik vėliau gailimės nepranešę…

Drąsesni informaciją apie šarvojimo vietą, mišių laiką paskelbia socialiniuose tinkluose. Tačiau ne visi juk jais naudojasi.

Kadangi siekiame kuo daugiau pasitarnauti savo skaitytojui, galime ir norime pasiūlyti ir tokio skelbimo paslaugą. Nemokamai.

Tad nuo šiol kviečiame gedinčius artimuosius neužmiršti pasirūpinti, kad ne tik giminės, bet ir bičiuliai, įsukti į rūpesčių verpetą, buvę kaimynai ar bendramoksliai, laiko nublokšti toliau, galėtų sužinoti ir pasinaudoti galimybe atsisveikinti su išėjusiuoju, geru žodžiu palaikyti likusiuosius.

Jei manote, kad tokia paslauga Jums reikalinga, rašykite arba skambinkite mums (info@krastozinios.lt 8-645 07043). Mes tikrai ją suteiksime.

Dar kartą primenu, kad užuojautos, padėkos ir panaši informacija „Krašto žiniose“ skelbiama nemokamai.

Ištieskime vieni kitiems ranką ir būkime kartu ne tik džiaugsme, bet ir bėdoje…

Neringa ir „Krašto žinios“

One thought on “Kai skausmas aplanko…

  • 2019-10-03 at 12:51
    Permalink

    Pritariu. Labai gerai, kai perskaitai ir sužinai.

Comments are closed.