Auksinis ruduo sukvietė į rudeninį kermošių Čiobiškyje

Auksinis ruduo sukvietė Čiobiškio seniūnijos gyventojus ir svečius į rudeninį kermošių. Ir ko tik čia tik nebuvo: pyragų , sūrių ir medaus (netgi šviežio karvutės pienelio!). Šviežių pyragėlių ir galimybė pasimokyti juos kepti iš paveldo receptų puoselėtojos Liudmilos Malinauskienės! Sodo ir daržo gėrybių (netgi cidonijų!). Meistro drožinių ir kalvystės dirbinių , net ir laimės paukštė! Pintų krepšių. Grožiui puosielėti – meistrės pagaminti iš vaistingų ir aromatinių augalų hidroliatai! Namų gamybos kvapnūs muilai !
Vaikučiai galėjo pasirungti įvairiose jumoristinėse rungtyse ir gauti priziukus .
O kur dar loterija – kurioje visi bilietai laimingi !
O jau koncerto gražumas !!!Visus linksmino vaikučiai iš ,,DESSO”, moterų ansambis ,,Lyra”, Čiobiškio kaimo kapela ir svečias iš Musninkų – Tadas Imbrasas.
Čiobiškio bendruomenė nuoširdžiai dėkojo remėjams,kurių gera valia ir prisidėjimas lydėjo mus visus šiuos metus: Romas Pavasaris, Eugenija Vagnerienė , VK ,,Veivera”, Egidijus Kazlauskas, UAB ,,Ježvitas”, Nijolė Didžiokienė, seniūnijos seniūnaičiai, seniūnas Lionginas Juzėnas.
Visus svečius Čiobiškio bendruomenė vaišino ant laužo virtu šiupiniu ir keptomis dešrelėmis. Visus šildėm kava ir arbata, vaišinom pyragais.
Smagu buvo matyti tokį būrį žmonių, stebėti tokį gražų bendravimą. Iki pasimatymo kitų metų kermošiuje !!!

Laimutė Dzedzevičienė