VRK: Vytą Šimonėlį Taryboje keičia Inga Matukaitė

     / pagal VRK informaciją /

      Šios dienos  Vyriausiosios rinkimų komisijos svarstymui posėdyje pateiktas  pats pirmas klausimas susijęs su Širvintomis:  “Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos nario įgaliojimų nutrūkimo prieš terminą ir šios savivaldybės tarybos nario mandato naujam savivaldybės tarybos nariui pripažinimo”.

VRK  svarstė klausimą pagal Tarybos nario Vyto Šimonėlio prašymą nutraukti jo kaip Tarybos nario įgaliojimus prieš terminą dėl asmeninių priežasčių.

Komisija nutarė tenkinti širvintiškio prašymą. Jo vietą Taryboje užims jauna politikė, LVŽS atstovė Inga Matukaitė. Ji turėtų prisiekti artimiausiame Širvintų rajono svaivaldybės tarybos posėdyje.

7 thoughts on “VRK: Vytą Šimonėlį Taryboje keičia Inga Matukaitė

  • 2019-10-09 at 13:38
    Permalink

    Manyčiau niekur neišvykstate, malonu bus ne kartą pabendrauti. Skirkite laiko ir sau. Visada buvote taktiškas, tokį prisimenu dirbant Meru. Tik tie žmonės, kurie į viską žiūri paviršutiniškai ir nemyli savo krašto, gali sau leisti niekus, kurie neturi jokio svarbumo gyvenime. Jūsų vertybės yra grynesnės. Sėkmės jums.

  • 2019-10-09 at 09:52
    Permalink

    Palaikau p. Vytą. Padėti rajonui galima ir kitais būdais. O kantrybės taurė ušseko. Tai akivaizdu. Jus reikalingas pirmiausiai savo šeimai ir, aišku, mums. Saugokite save, savo sveikatą ir tiktai rasit kokiu būdu dar daug kartų padėti savo krašto žnomėms.
    Sėkmės Jums ir sveikato. Ačiū, kad buvote mūsų išrinktas žmogus, ačiū Jums už tai, kad atstovavote mus.

  • 2019-10-08 at 18:03
    Permalink

    Žinoma , labai gaila , kad opozicija netenka tokio stipraus ramsčio… Bet kiek gi žmogus gali vežti !?
    Linkiu visiems ištvermės ir stiprybės !!!

  • 2019-10-08 at 16:58
    Permalink

    Tikriems Vyto bendražygiams, išgirdusiems subtilias užuominas, tai nebuvo netikėta. Numanau, kad Vytas tikrai parašys žinutę savo bendraminčiams. Aišku, bendražygiams taryboje reikės staiga keliomis galvomis paūgėti, nes kaip gi kitaip išmokti plaukti, negurkštelėjus nė karto sūraus vandens. Atstovauti žmonėms galima ne tik taryboje. Veikla bendruomenėje, šiltas žodis kaimynui, pažįstamui, kolegai niekur nedings, turinys lieka tas pats.

  • 2019-10-08 at 16:44
    Permalink

    Pagarba Vytui. Už žmogiškumą pirmiausiai. Pagarba, kad niekada nenusileido iki gražuolių ponių gražiai žemo lygio. Už reikalų savivaldoje išmanymą. Kad ir kokios priežastys išėjimui iš tarybos bebūtų, Jūsų įdirbis liks.
    Inga, laikykis. Pirmiausia tave bandys nupirkti, labai noriu tikėti, kad neparsiduosi ir neišduosi. Netikėk suokimais, pažadais ranką prie ale širdies pridėjusiomis. Jau kiek gerų žmonių iščiulpė, apšiko ir išspyrė. Saugokis

  • 2019-10-08 at 16:26
    Permalink

    Neišpasakytai aukštos kultūros ir tolerancijos politikas. Pagarba gerbiamam Vytui Šimonėliui

  • 2019-10-08 at 16:22
    Permalink

    Garbingas žmogus, profesionalas, ačiū p. Vytui!

Comments are closed.