„Glamelija“ pradėjo bendradarbiauti su Lietuvos moksleivių sąjunga

    Kol vienos įmonės karantino metu galvoja, kaip išgyventi šį nelengvą laiką – gėlių salonas „Glamelija“ pradėjo bendradarbiauti su Lietuvos moksleivių sąjunga. Šis sprendimas gimė, norint palaikyti šiuo metu itin sudėtingoje situacijoje atsidūrusią švietimo sistemos bendruomenę, kuri jau ne vienerius metus dirba moksleivių naudai.

   Lietuvos moksleivių sąjungos Rūta Ramanauskaitė teigia, kad šis bendradarbiavimas teikia labai daug vilties, kad ir sunkmečiu galima burtis draugėn ir siekti bendrų tikslų.

    Vilniaus mokinių savivaldų informavimo centras džiaugiasi pradėjęs bendradarbiavimą su gėlių salonu Glamelija, kuris dėl savo nuostabių puokščių yra žinomas ne tik Lietuvoje.

    „Šiame salone dirbantys geranoriški floristikos specialistai nuo šiol padės mūsų moksleivių renginius paversti dar jaukesniais.“ – rašoma jų pasisakyme.

  „Su nekantrumu laukiame galimų bendrų projektų ir galimybės nudžiuginti „Glamelija“ gėlėmis Jus, Vilniaus moksleivius,“ – su džiugesiu apie šią žinią dalinasi Lietuvos moksleivių sąjungos atstovė Rūta Ramanauskaitė.

   Tuo tarpu pati „Glamelijos“ vadovė Aliona Ušanovienė teigia, kad šis bendradarbiavimas labai padės plėtoti dar vieną įmonės veiklos kryptį – edukaciją: „Mums labai svarbu, ne tik informuoti žmonės apie galimybę įsigyti gėlių pas mus tiesiogiai ar per elektroninę parduotuvę, bet taip pat šviesti juos, teikti žinių apie gėlių priežiūrą ir ką daryti, kad kuo ilgiau jomis galėtume visi džiaugtis. Todėl bendradarbiauti su švietimo bendruomene – moksleiviais, pedagogais, mokinių tėvais ir globėjais yra didelis malonumas ypatingai dabar, kai bendrystė yra labai reikalinga.

   Tikimės, kad šis „Glamelijos“ ir Lietuvos moksleivių sąjungos bendrystės pavyzdys uždegs ir kitas socialiai atsakingas įmonės burtis draugėn.“

 

 

Remiamas turinys