Astrologas Gintaras: galiu padėti rasti atsakymą į rūpimus klausimus

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

/ Nuotraukos autorės /

   Mūsų mažame miestelyje pastebima kiekviena naujovė. O ką jau kalbėti, kai ji susijusi su mistiniais, paslaptingais dalykais.

   Kai pirmą kartą pamačiau I.Šeiniaus alėjos 8 namo antro aukšto lange užrašą ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA, PRAKTIŠKI PATARIMAI, pripažinsiu – suklusau. Juk tai man kažkas naujo, nesuprantamo ir nepaaiškinamo.

  Dar labiau nustebau vieną dieną sulaukusi skambučio ir kvietimo susipažinti. Jis – Gintaras Karnyla (facebooke – Ka Gi), ramiu balso tembru kalbantis žmogus. Pakviečia į kabinetą. Patikėkite, nekasdienis kvietimas.

  Įeinu į baltą kambarį ir susmunku baltame  patogiame fotelyje. Prieš mane rašomasis stalas su kompiuteriu, dailus šviestuvas. Virš stalo kabo baigtų mokslų pažymėjimai ir diplomai. O už stalo sėdi  – Gintaras.

-Gintarai, o iš kur šis potraukis mistikai? Kada pajutote poreikį gilintis į šį paslaptingą mokslą?

-Visada tuo domėjausi. Savo paauglystėje domėjausi astrologija, žvaigždėmis ir visa ezoterika. Man visada rūpėjo, iš kur mes atsiradom, ką čia darome ir kur einame?

Senų laikų leistas knygutes skaitydavau, bet jų buvo mažai. Tuomet informacijos buvo nedaug. Palengva ėmiau suprasti planetų poveikį žmogui, visuomenei ir kitus  ženklus. Vėliau prisidėjo informacija internete.  Labai svarbu surinkti visą teisingą informaciją, struktūrizuoti ją, pažiūrėti į ją iš įvairių pusių ir susidaryti teisingą vaizdą.

-O kada buvo tas postūmis, kuris lėmė jūsų sprendimą mokytis to profesionaliai?

-Visa gyvenimą mane likimas stūmė link ezoterikos, kai vieną dieną dėl ligos praradau mamą, po kiek laiko ir pats supratau, kad turiu problemų su sveikata: nealerginę astmą ir podagrą. Supratau, kad kažką savo gyvenime darau ne taip. Tada man buvo beveik 38 metai. Tuo laiku aktyviai ėmiau domėtis tuo klausimu, praėjus mėnesiui  išsigydžiau podagrą, o astmą per septynis mėnesius, kuri man sėkmingai buvo diagnozuota Santaros klinikoje. (Tai čia vaistažolėmis gydėtės?) Ne, tiesiog supratau, kas vyksta mūsų organizme. Girdėjote posakį, kad visos ligos nuo nervų (tik kelios iš malonumo) ir, kad mūsų maistas turi būti mūsų vaistas. Kai susitvarkiau skrandį, dingo ligos.  Išsiaiškinau, ką daryti, kad būtum sveikas ir nesirgtum. Ir tai nėra paslaptis. Informacijos apstu, internete. Man naudingos informacijos suradau tik 5%, kuria galiu pasinaudoti, bet reikia žinoti, ko ieškoti ir kur ieškoti.  (Ateitų pas jus žmogus, tarkim, sergantis vėžiu, ir jūs žinotumėte kaip jį išgydyti?) Aš neturiu teisės gydyti, aš ne daktaras. Bet save, savo šeimos narius aš galiu paprotinti. Bet ką gali žinoti, gal dar sugalvosiu studijuoti ir gausiu gydytojo diplomą 😁. Šituos mokslus juk irgi baigiau ne jaunystėje, įdomiau tik gyvenimas👍.

-Tai taip išeina, kad bloga mityba mus sargdina?

-Ne visada tai tiesa, kad tik mityba. Aš supratau, kad yra penkios pagrindines priežastys, kodėl susergama. Pirma – stuburas, antra – skrandis, trečia – psichosomatika. Dar  yra dvi priežastys , bet jos tokios labiau mistiškos. Blogomis mintimis (viskas yra vibracija), poelgiais nuodijame save. Dėl to kenčia visas organizmas.  Yra posakis, kad Dievas yra mumyse, tai mes patys esame sau  teisėjais ir guodėjais, tik mes savyje žinome tikrą tiesą ir tai mus veikia. Mes dažnai save graužiame ir susergame. O jei pakeičiame mintis, tuomet ir sveikstame. Pakeisk savo vidų, o išorė pati pasikeis.

– Kur ir ką jūs studijavote?

-2014 m. studijavau ezoterikos centre “AUM” biolokaciją. Tai darbas virgulėmis, švytuokle, bet tuo užsiimu retai, labiau dėl savęs.

2019 metų pradžioje baigiau Maskvos hipnozės institutą, sėkmingai išlaikiau egzaminus ir gavau diplomą

Tais pačiais metais baigiau  Tarptautinį numerologijos institutą, gavau regresonumerologijos diplomą „Alvasar“.

Taip pat 2019 metais gavau pažymėjimą, kad baigiau kursus rusų astrologijos mokykloje „Volhvy“. Tikiuosi, kad po dviejų-trejų metų   gavęs diplomą, galėsiu  juos atstovauti ir rengti seminarus Lietuvoje.

Aš galvoju, kad mamos, turinčios mažus vaikus, turi žinoti savo ir savo vaikų, šeimos narių stipriąsias puses, vystydami savo stipriąsias puses galime greičiau pasiekti savo teigiamų tikslų. Teko sutikti mamų, kurios intuityviai žino, koks jų, jų vaikų kelias, kaip jos turi elgtis, bet visada juk galima pasitikrinti, jei abejoji. Kiekvienas mūsų turime tam tikrą paskirtį šiame gyvenime, kitaip tariant – misiją.

-O Kokia jūsų paskirtis? Turbūt domėjotės?

-Talentingų sielų palydovas. Mano misija padėti žmonėms atrasti savo pašaukimą ir realizuotis visuomenėje .

-Tai jūs viską apie save žinote? Kaip gyvensit, kiek vaikų turėsit? Jūs juk viską žinote apie žmogų, su kuriuo bendraujate?

-Beveik, jei jis žino savo gimimo datą, laiką ir vietą. Dviejų  vienodų žmonių nėra, net dvyniai į šį pasaulį ateina skirtingu laiku ir po vieną. Kodėl vieniems mums duota pakankamai daug gyvenimo pamokų, kitiems viskas einasi kaip iš pypkės, o gi todėl, kad tas, kuriam sekasi, eina savo teisingu keliu, o ne klaidžioja tamsoje. Visata naudoja skausmą tam, kad atkreiptų tavo dėmesį, jog kažką darai ne taip . Gyvenimas yra – ėjimas juo.

-O tai tiesa, kad mes turime dvylika gyvenimų?

-Ne, nedvylika jų turime, o penkiasdešimt du ir sansaros ratą. O iš gimimo datos , žinai, ką likimas  gali iškrėsti, ko galima iš jo tikėtis. Tai žmogaus antspaudas.

– O tai kam reikia mokytis tiek skirtingų mokslų? Vieną išmokai ir dirbi.

-Tam, kad pažiūrėčiau į situaciją iš skirtingų pusių ir galėčiau žmogui duoti išsamų atsakymą, kuo iš daugiau kraštinių stebi tą pačią situaciją, tuo tikslesnis rezultatas.

-Tai kuo gali padėti astrologas žmogui?

-Rytuose bei vakaruose astrologija yra populiari, su astrologais tariamasi įvairiais klausimais.  Pasižiūrėjus į žvaigždžių išsidėstymą, galima pasakyti, kada geriau tuoktis, kad santuoka būtų stipresnė, kur studijuoti, kada pirkti nekilnojamą turtą, mašiną, kada mažesnė tikimybė būti apgautam, kodėl užklupo bėdos ir t.t. Susidarius bendrą vaizdą, galiu žmogui parodyti jo stipriąsias,  bei silpnąsias  puses. Be to, galiu pasakyti, kuris sprendimas būtų palankiausias. Gyvenimas kaip šachmatų partija, nuo teisingų sprendimų priklauso galutinis rezultatas. Paprastai žmonės ateina  pasitarti, užsienyje įprasta praktika konsultuotis  tam, kad išsiaiškintų ar metas yra palankus vienam ar kitam sprendimui priimti. Konsultacijų metu galiu padėti rasti atsakymą į rūpimus klausimus.

– Dabar labai daug skyrybų. Ar galima sužinoti iš anksto, ar šeima gyvens kartu, ar ne?

– Tai priklauso pirmiausiai nuo auklėjimo ir įdiegtų šeimos vertybių. Bet neužmirškime, kad žmogus į pasaulį ateina vienas. Vienas ir išeina. Čia veikia didelis egoizmo faktas. O norint gyventi šeimoje, reikia įdėti daug pastangų. Tiesa, yra žmonių, kuriems visi partneriai bus blogi. Tai su tokiu žmogumi arba kenti, arba išeini. Yra ženklų, kurie rodo, kad tikrai negyvens kartu, tokie ženklai kaip juodoji našlė. Bet dauguma įdėję pastangų, galėtų gyventi ir sutarti.

-Kiekvienas atsakymas pasėja daug klausimų. Bet gal klausimų turite ir jūs? Rašykite, juos būtinai pateiksime Gintarui ir publikuosime naujoje skiltyje ASTROLOGIJA.

*****

O šiandien turime net kelias geras žinias.

  • Visi „Krašto žinių“ facebook draugai iki Velykų gali pasinaudoti 50% nuolaida (20€, įprasta kaina 40€ už valandą). Į konsultacijas nėra būtinybės atvykti, ji gali būti vykdoma per atstumą.
  • Prieš Velykas, trys laimingieji gaus nemokamą astrologo Gintaro konsultaciją, jie bus išrinkti burtų keliu ir paskelbti „Krašto žiniose“.

Jums tereikia:

  • Tapti „Krašto žinių“ draugu facebooke.
  • Paspausti patinka po šiuo straipsniu facebooke.
  • Po straipsnio postu facebooke parašyti „Noriu astrologo konsultacijos“.
  • Pasidalinti šiuo postu.

Visi kiti konsultacijai gali registruotis telefonu +37062-393-666.

Viber, WhatsApp, messenger, Telegram, Instagram gintaras369