Norintiems įsigyti gėlių

  Gėlės lydi mus įvairiomis gyvenimo progomis linksmomis ir liūdnomis. Taip, siaučia virusas, keičiantis mūsų buitį. Žinoma, reikia laikytis asmens higienos, vengti rizikos, tačiau izoliavę save nuo pasaulio, gyvendami vien baime ir grėsmės laukimu, greitai pajusime depresines nuotaikas.

   Todėl turime sau leisti patirti, kad ir mažyčių džiaugsmų, kaip antai papuošti namus gėlės žiedu, puokšte priminti apie jausmų pastovumą. Gėlės primena gimtadienį ar vardadienį, gal būt dėl dabartinių aplinkybių atidėtas sužadėtuves ar vestuves įvairius jubiliejus,  metines.    Kažkam puiki nusiraminimo priemonė augaliniai aromatiniai aliejai, žvakės.

   Vykdydamos  LR Vyriausybės nurodymus nedirbsime kovo 16-30 dienomis tiesioginio kontakto parduotuvėje. Tačiau daugelis įstaigų dirba nuotoliniu būdu. Mes siūlome paslaugas, kurias galima užsakyti telefonu. ( 865604880)

   Puokštės ar augalai namų dekoravimui bus  surenkami, mūvint pirštines.  Įsigyti augalai bus kruopščiai nuplauti. Mes pristatysime užsakymus nurodytu adresu.

   Tik reikės išeiti į lauką ir ten įteiksime jums gėles,  nepriartėdami prie kliento nesaugiu atstumu. Apie asortimentą informuosime, priimdami užsakymą. Gėlių gauti bus beveik neįmanoma šiuo laikotarpiu, o gyvenimas skuba pirmyn. Informuosime apie saugų elgesį su mūsų preke. Pasikonsultuosime su medikais, laikysimės jų rekomendacijų. Linkime ir tokiu  laikotarpiu sulaukti ar susikurti gražių akimirkų, deramai pagerbti artimuosius.

 

 

 

 

 

 

Remiama informacija