Trečias covid 19 susirgimas Širvintose

Nerimo širvintiškiams pasėjo žinia apie dar viena koronaviruso covid 19 susirgimą Širvintose. Tai jau trečiasis susirgimas rajone.

Saugokime vieni kitus – likime namuose. Kiek galima mažiau eikime į viešumą.

Šiuo metu geriausias vaistas – saviizoliacija.

 

     Noriu dar ir dar kartą paraginti visus. Vienintelis apsisaugojimas – likti namuose, vengti kontakto su grįžusiais iš užsienio. Tai, kad grįžęs neserga, nereiškia, kad jis nėra viruso nešiotojas. Rūpinkimės savimi ir savo artmaisiais. Tuomet nereikės kaltini medikų, kad jie nespėja ir Vyriausybės, kad prmą kartą susidūrusi su tokia situacija galbūt kartais ir klysta. Neverta rizikuoti ir vadovautis posakiu, kas nerizikuoja, negeria šampano. Šį kartą rizikos kaina perdaug aukšta – žmogaus sveikata ir gyvybė.

     Geriausias būdas pasirūpinti savimi – likti namuose. Nejau tai taip sunku? Ko gero pirmą kartą turime patikėti, kad ,,mano namai – mano tvirovė”. Tvirtovė, kuri apsaugo.

Būkime sveiki. Visi.

Neringa

2 thoughts on “Trečias covid 19 susirgimas Širvintose

  • 2020-04-08 at 10:26
    Permalink

    Mano nuomone nei čia antras susirgimas nei čia trečias buvo su susirgimų kai pradėjo grįžti ponių kolegos iš užsienio bet niekas netyrė ir niekas neviešino kadangi visi savi

  • 2020-04-06 at 09:46
    Permalink

    Ačiū Neringa už teisngus žodžius.
    Siūlau visiems būti geranoriškiems, atlaidiems ir supratingiems. Tik bendrai siekdami tikslo, kad mažiau susirgtų žmonių, turime suprasti, kad kiekvienas easame atsakingas ne tik už savo, bet savo artimųjų, draugų, kaimynų, kitų žmonių sveikatą ir gyvybę. Laikykimės taisyklių, padėkime vieni kitiems nors geru žodžiu ar pagalba. Būkime visi sveiki.

Comments are closed.