Galimybės teikti paraiškas Širvintų rajono Vietos veiklos grupės strategijos lėšų paramai

    Džiaugiamės Širvintų rajono vietos veiklos grupės (toliau – VVG) pasiekimais ir darbais, bei įgyvendinamais vietos projektais!

     Širvintų r. VVG  skelbdama kvietimus teikti paraiškas pagal remiamas atskiras veiklas finansavimo sąlygų apraše nurodo, kad projektų pareiškėjai gali būti ne tik veikiančios įmonės, vietos valdžios institucija, nevyriausybinės organizacijos, visai naujai įsikūrusios ar jau veikiančios mažosios bendrijos, bet ir savo verslo idėjai paraiškas teikiantys Širvintų rajone kaimiškoje vietovėje nuolatinę gyvenamąją vietą deklaruojantys fiziniai asmenys, vyresni nei 18 metų (įskaitant ūkininkus).

     Pristatome vieną iš puikių pavyzdžių priemonei „NVO ir privataus verslo iniciatyvų kūrimosi skatinimas“ pateiktą projektą.

    Musninkų miestelyje įkurtas naujas modernus automobilių serviso paslaugas teikiantis verslas. Sukurta 1,5 etato naujų darbo vietų, kas ženkliai prisideda prie ekonominės plėtros kaimo vietovėse. Projekto įgyvendinimui buvo skirta 9 890,00  Eur (be PVM) parama, prie šios sumos buvo tinkamas projekto vykdytojo prisidėjimas 36 proc. skolintomis ar/ir nuosavomis lėšomis. Įsigijus įrangą automobilių remontui (padangų montavimui, variklio, transmisijos ir kt. dalių remontui bei servisui), variklinių transporto priemonių techninės priežiūros, remonto paslaugos teikiamos ne tik  Širvintų, bet ir aplinkinių rajonų gyventojams bei įmonėms.

  Jei ir Jūs planuojate steigti ar plėsti savo verslą, informuojame, kad šiuo metu paskelbtas dar vienas  Kvietimas  Nr. 7 teikti vietos projektus. Paraiškos  renkamos nuo 2020 m. kovo 23 d. iki 2020 m. gegužės 22 d. 15.45 val.

    Kvietimo dokumentai pateikiami skiltyje Pareiškėjams: http://www.sirvintuvvg.lt/projektu-pareiskejams/kvietimai/.

   ŽINIAI: Karantino laikotarpiu informacija apie kvietimą teikti vietos projektus ir vietos projektų įgyvendinimą teikiama darbo dienomis nuo 8.00 val. iki 17.00 val. nuotoliniu būdu, el. p. sirvintuvvg@gmail.com ir telefonais: 8 609 93838, 8 684 58409.