Kur dingsta vaikystė?

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

/ Foto ir video autorės /

Pirmieji renginiai po karantino vyksta ypač nedrąsiai, žiūrovai ir aktoriai puikiai supranta, kad saugotis vis dar reikia. Tačiau Tėvo dienos išvakarėse Kiauklių kultūros filiale rinkose patys drąsiausi ir labiausiai ištroškę peno sielai.

***

Maža vaikystė, šiek tiek beprotybės, lašelis absurdo ir spalvų sprogimas! Tai bene paprasčiausias būdas peržengti įprastą rutiną ir pasinerti į pasakiško chaoso atmosferą…

Įkritusi į triušio skylę ir patyrusi keletą metamorfozių, Alisa atsidūrė nuostabioje šalyje, kurioje pilna spalvų ir netikėtų susitikimų. Čia gyvena nuostabios būtybės – animacinės kortelės, kalbantys gyvūnai –

Į sceną atėjusi Alisa pasakoja, kad spanavo sapną… Baisų, kuriame nuo jos nori pabėgti vaikystė… Baltasis triušis imasi iniciatyvos ir pažada Alisai padėti išsiiaiškinti, ką reiškia toks sapnas. Ir apskritai, kas yra vaikystė?

Prie paieškų prisijungia Baltoji princesė, Kortų princesė, kuri konstatuoja, kad vaikystė pabėga nuo visų vaikų. Gėlių fėja dovanoja savo šokį, bet ir jis nepalengvina mįslės. Skrybėlė pašnabžda, kad vaikystė glaudžiai susijusi su laime. Pasirodžiusi Raudonoji kunigaikštienė juokiasi: vaikystė vėliau ar anksčiau palieka vaikus. O Skrybalius pataria Alisai, apie vaikystę daugiausiai žino MAMA.

Ar rado Alisa savo vaikystę, ką dar sutiko keliaudama ir kokių nuotykių patyrė, dar bus galima pamatyti, kai vyks Musninkų šeimos šventė. Aktoriai pažadėjo atvežti šią linksmą istoriją. Tad sekite mūsų skelbimus.

Vaidino, šoko ir dainavo Kiauklių vaikų teatro aktoriai: Lėja , Vytautė, Aistė, Akvilė, Rokas , Gabrielė ir jų vadovė Asta Amankavičienė.