Vaikų krykštavimas ir juokas lydėjo Egidijaus organizuotą staigmeną

   /NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

/ Nuotraukų autorius VIRGINIJUS SARPAUSKAS /

   Nors brangiausio socialinio būsto viduje tvyro dujų kvapas, tačiau tai nesutrukdė surengti staigmeną savo ir kaimynų vaikams.

   Ne vienas pravažiuojantis stebėjosi matydamas, kad P.Cvirkos gatvėje prie naujai pastatyto namo stovi didžiulis batutas ir jame krykštauja vaikai.

  Tokią staigmeną sugalvojo Egidijus Janušis. Vyras atviras, prieš tris dienas susigrąžino savo vaikus, kurie septynis mėnesius gyveno ne su tėvais. Paklausus, kas nutiko, vyras trumpai pasisako: „alkoholis lėmė tokį tarnybų sprendimą“. Šiandien vyras netveria savo kailyje ir džiaugsmu nori dalintis su visais – dvi dukrelės ir sūnus grįžo pas tėvus.

    Savo džiaugsmu norintis dalintis vyras sugalvojo, kad batutas vaikams turėtų ypatingai patikti. Tačiau prisipažįsta, kad ne taip lengva paskutinę minutę organizuoti staigmeną. Viena įmonė sutiko priimti EKSTRA užsakymą. Žinoma, suma irgi nemenka. Tačiau vyras pabrėžia, kad jos skelbti nenori, nes jam svarbiausias vaikų džiaugsmas ir geros emocijos. Egidijus džiaugiasi, kad vaikams staigmena labai patiko, o ryte pamatę po langais batutą vaikai krykštė iš džiaugsmo. Vyras atviras, sunku buvo prikalbinti vaikus pareiti namo pavalgyti. Batutą Egidijus užsakė parai. Todėl ir neribojo vaikų noro kuo ilgiau džiaugtis pramoga.

  Egidijus didžiuojasi savo sprendimu. Nors staigmeną organizavo savo trims vaikams, tačiau nenuskriaudė ir kaimynų – visi laiptinės vaikai buvo pakviesti siausti kartu.

    Egidijus pasakoja, kad vienas kaimynas atsiprašė jo, jog negali finansiškai prisidėti prie šio sumanymo. Tačiau kaimynai draugiški, pasidalinę prižiūrėjo vaikus, kad šie neužsigautų.

   Tačiau toks sprendimas, rodos, nebuvo palankiai priimtas kai kurių tarnybų. Dujininkai, likviduojantys avariją dėl dujų nuotėkio, pranešė savivaldybei. Buvo atvykę savivaldybės atstovai. Jie nurodė pamatuoti batuto aukštį, svorį, plotį ir parašyti prašymą jį statyti. Vyras sakosi išgirdęs įspėjimą apie galimą baudą.

    Egidijus nesupranta, kodėl vienai dienai užsakytas batutas kelia tokį pasipriešinimą. Juk jis tenorėjęs gero. O kad jis patiko vaikams, liudijo jų krykštavimas ir juokas.

    Tikėkimės, kad vyras nebus nubaustas. O ateičiai siekiant išvengti tokių nesusikalbėjimų, kreipėmės į savivaldybės tarnautojus ir paprašėme išaiškinti, kaip reikėtų elgtis sugalvojus tokią staigmeną. Atsakymą publikuosime jį gavę.

 

 

18 thoughts on “Vaikų krykštavimas ir juokas lydėjo Egidijaus organizuotą staigmeną

  • 2020-07-29 at 13:58
    Permalink

    O po batutu ar buvo krašto žinios aplankiusios tą šeima.Kai tėvai kitą dieną buvo girti ir vaikų teisės vėl važinėjo.

  • 2020-07-29 at 13:54
    Permalink

    Kad jūsų komentarai iš piršto laužti.Ir kažkaip matosi ,kad vieno to paties žmogaus rašyta.

  • 2020-06-28 at 16:17
    Permalink

    Tokiu daugiau žmonių kurie stojasi ant kojų susigrąžina vaikus ir gyvena mum tokiu kaimynų kas duotu su pagarbą kreiptumemes

  • 2020-06-28 at 15:01
    Permalink

    Pažiūrėkit kas daros žmonės stengiasi valdžia draudzia šaunuolis Egidijus šaunuolis pagarba jam

  • 2020-06-28 at 13:38
    Permalink

    Šitą šeima gerbti reikia iš nulio atsistojo ant kojų gali vaikams suteikti pramoga dziaugsma puikiai pažįstu Egidiju ir jo šeima negyvena iš pašalpų ir duonos neprašo o UZSIDIRBA sau ir vaikams todėl tokios iš 2 buto tegu galva prieš jį lenkia o ne loja kiekvienam žingsnyje

  • 2020-06-25 at 23:39
    Permalink

    Nesupratau?! 7 mėnesiams peagere vaikus, o juos atgavęs nusiuntė ant batuto? Negeriau kartu pabūti sugalvojus bendros veiklos? Iki tų pačių Pinskuvienės batututų netoli eiti.
    Ir dar klausimas, ar nebus taip, kad į mėnesio pabaigą teks tėčiui kreiptis į maisto banką. Čia kažkas pasakojo, kad taksistai gyvendavo iš pijokėlių – gauna tie pašalpas, pravažinėja šnapso su taksi (noras pasimėgauti prabanga), o baigiantis mėnesiui duonai nesukrapšto

  • 2020-06-25 at 15:46
    Permalink

    tai dabar skundikė šliopnaga užgers iš tos laimės, o po to ir vėl varys iš namų savo neūžaugą, nelegaliai gyvenantį sugyventinį

  • 2020-06-25 at 11:56
    Permalink

    O VYRAS VIS DĖLTO BUVO NUBAUSTAS.

  • 2020-06-24 at 17:15
    Permalink

    Gera kokybė, jei antrais po statybos metais brokas lenda

  • 2020-06-23 at 16:59
    Permalink

    Iš antro buto ne is anyro aukšto ne taip parašiau

  • 2020-06-23 at 16:57
    Permalink

    Dėl duju remoto labai keista namas naujei pastatytas vos metai ir jau duju nutekejimai.Stogas barska per veja tai po keliu metu kas bus.O Kaimine is antro auksto jei jai cia taip blogai viena prieš visus tegu kraustosi i kita buta.Labai nelaiminga moteris tegu iskosi ramesnio kampelio vaikai trukdo batutas trukdo.Pone i kaima i rame vieta jei jau taip blogai.O kaiminas šaunuolis vyras.Tikrai vaikai buvo laimingi ypač kai dabar neviksta vaikams juokie renginei.Džiauktis reikia vaikus matat laimingus o neskusti kas karta,kad kaiminai neten koja pastate.

  • 2020-06-23 at 13:43
    Permalink

    Dauguma užsikodavusiu pijokų, tokių kaip šliopnoga, laikinai tampa pseudo mindfuck gydytojais ir skundikais, kol vieną dieną neprarauna ir vėl sau linksmai geria nieko nepastebėdami.

  • 2020-06-23 at 13:00
    Permalink

    Gerbiama piliete is antro buto.Kiek girdejau per jusu skundus zmones jau ir nusiciaudet garsiai negali.Jus jau savo skundaus tapote sirvintu izimybe.Nepavydekite zmonem kurie bando tvarkytis gyvenimus.Juk jie nekalti kad savo vaiko neauginote ir neatsistojote i doros kelia.

  • 2020-06-23 at 10:42
    Permalink

    Nesupratau o ką tas tėvas blogai padarė? Tai gi batutas vaikams įdomiau nei karstykles ar kartuvės rankoms ir kojoms laužyti, kurių pilnos vaikų žaidimo aikštelės Širvintų mieste

  • 2020-06-23 at 09:49
    Permalink

    Čia aš visus ir visada skundžiau ir skusiu, nors pačiai vaikas buvo atimtas ir gerdavau iki nukritimo, bet dabar esu labai pilietiška ir pavydi…

  • 2020-06-23 at 09:35
    Permalink

    Kodėl baudžiami geraširdžiai žmonės?, o lėtu ir nematomu nuodijimu užsiimantys verslininkai, šiuo atveju dujininkai, atrause savo šleivarankiu darbininkų darbo rezultatus ir antrą savaitę nuodijantys aplinkinius piliečius! – yra niekam neįdomus. Tokie darbai turėtų būti atliekami skubos tvarka, nelaukiant liūdnų pasekmių!

  • 2020-06-23 at 06:41
    Permalink

    Valdžia gal pašokinėt užsimanė

  • 2020-06-23 at 06:37
    Permalink

    Koks šaunuolis! Man tokį kaimyną!

Comments are closed.