Autobusui įvažiavus į namą prispaustas vairuotojas

    Šiandien 07.48 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Širvintų rajone, Širvintų seniūnijoje, Beržės kaime keleivinis autobusas TETRA įvažiavo į gyvenamojo namo sieną. Prispaustas autobuso vairuotojas.

     Bendrosios pagalbos centras praneša, kad  į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities  priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

   PAPILDYTA 9.12 val. Įvykio liudininkų pasakojimu, lengvasis opel markės automobilis, po susidūrimo su autobusu nuvažiavo nuo kelio, o autobusas per stotelę, pušis rėžėsi į namą. Vairuotojo kojos buvo prispaustos ir prireikė ugniagesių- gelbėtojų pagalbos. Autobusu važiavo vienas ar du keleiviai (skirtingi liudytojai teigia skirtingai). Išgriauta dalis namo plytų sienos. Eismo įvykio priežastimi įvardijama stirna, išbėgusi į kelią.

    Skambinusi skaitytoja sakė, kad šiuo metu kelias Širvintos-Kernavė ties Beržės kaimu yra uždarytas.

Nuotraukų autorius Virginijus Sarpauskas

Video Širvintų policijos

Pavojingas autobuso manevras Širvintų rajoneAntradienio rytą apie 7 val. 48 min. Širvintų rajone keleivinis autobusas, priklausantis įmonei „Toks“, kliudė priešpriešiais važiuojantį automobilį „Opel“, kuris po to nulėkė nuo kelio į griovį. Autobusas sugriovė stotelę, išvertė medžius ir rėžėsi į gyvenamojo namo sieną.Eismo įvykio metu sužalojimų niekas nepatyrė.

Posted by Širvintų PK Bendruomenės Pareigūnai on 2020 m. rugpjūčio 4 d., antradienis

One thought on “Autobusui įvažiavus į namą prispaustas vairuotojas

  • 2020-08-05 at 06:12
    Permalink

    Seneliui vairuotojui sutriko sveikata ir jis kosminiu greičiu skriejo pas gydytoją, kad suteiktų pagalbą.

Comments are closed.