Gelvonų gimnazija į gyvenimą išleido 70 abiturientų laidą

  Gelvonų gimnazija šiais metais į gyvenimą išleido 70 abiturientų laidą. Šiais metais jų buvo tik dvylika. Vienuolika iš jų gavo brandos atestatus, vienas – išklausyto kurso pažymėjimą.
   Nors šimtukininkų neturėjome, tačiau galime pasidžiaugti atsakingu mokinių požiūriu į egzaminų pasirinkimą. Visi abiturientai pasirinktus egzaminus išlaikė, todėl jiems neteko išgyventi nesėkmės ir nusivylimo jausmo. Brandos atestatas jiems ne tik pažangos įvertinimas balais bei pažymiais, bet ir įrodymas jų brandos kaip asmenybės. Tai įvertinimas tokių kompetencijų kaip komunikavimo, informacinių technologijų, socialinių įgūdžių, pilietiškumo. Brandos atestatas- tai postūmis link savarankiško gyvenimo. Vieni planuoja jį pradėti nuo studijų universitetuose, kolegijose, verslo mokyklose, kiti svajoja kuo greičiau pradėti darbo karjerą.
    Per atestatų įteikimo ceremoniją brandos atestatai įteikti ir  27 suaugusiųjų klasės abiturientams. 10 suaugusiųjų klasės mokinių gavo išklausyto kurso pažymėjimus. Suaugusieji mokiniai gavę atestatą įrodė sau, artimiesiems, darbdaviams, kad jie geba mokytis visą gyvenimą, turi stiprų norą ir potencialą siekti karjeros aukštumų.
    Gimnazija ir kitais mokslo metais formuoja suaugusiųjų klases, todėl visus norinčius įgyti brandos atestatą kviečiame pateikti prašymus iki rugsėjo 1-os dienos.
Gelvonų gimnazijos informacija