Rugsėjo 1-osios šventė Riešės vaikų darželyje

Šiandieną su tėveliais

skubu į darželį,

Savo mažoj rankelėj

Nešu gėlės žiedelį.

Jį mokytojai savo

Sutikęs dovanosiu,

Už rūpestį ir meilę

Šiandieną padėkosiu…

  Rudens taku atskubėjęs rugsėjis vėl kviečia visus mažus ir didelius susiburti ir draugiškai paminėti mokslo ir žinių dieną.

   Pirmoji visus vaikučius ir jų tėvelius pasveikino l.e.p. direktorė Kristina Mikolajūnienė. Linkėdama gerų, prasmingų, darbingų ir skalsių mokslo metų, direktorė pristatė Riešės darželio kolektyvą, grupes ir jose dirbančius IU mokytojas bei jų padėjėjas. Padėkojo visai įstaigos bendruomenei už pagalbą kuriant  ne tik šventinę nuotaiką, bet ir prisidedant prie darželio aplinkos puoselėjimo.   Kiekvienai grupei buvo įteiktos dovanėlės, o mažiesiems ugdytiniams nauji, grupei skirti, žaidimai bei saldumynai.

   Džiugu buvo matyti tokį gausų būrį gerai nusiteikusių tėvelių, nedrąsių vaikučių ir besišypsančių įstaigos darbuotojų, kurie nuo pat durų sutiko ir palydėjo į šventės vietą kiekvieną atėjusįjį. Padėkos žodį pedagogams tarė, tėvelius atstovaujanti, Daiva Legan, kuri visus susirinkusiuosius sveikino su nauja mokslo metų pradžia, o pedagogams linkėjo kūrybingų ir įdomių mokslo metų.

  Šventės metu vaikučius ir tėvelius savo dainomis ir šokiais linksmino meninio ugdymo mokytoja Vaiva Jucevičiūtė-Bartkevičienė, ilgametė radijo laidos „Vakaro žvaigždelė“ redaktorė ir dainų autorė Daiva Bauerienė, šokių mokytoja Donata Kubilienė.

   Po visų sveikinimų tėveliai, nešini gėlėmis, palydėjo savo vaikučius į grupes. Juos pasitiko draugiškos ir rūpestingos mokytojų padėjėjos, kuriuos mažuosius pakvietė prie šventiško pietų stalo.

   Linkiu džiaugtis nuveiktais ir būsimais darbais. Lai šie mokslo metai būna dosnūs džiugiais atradimais, gražiomis bendravimo akimirkomis, kupini optimizmo ir kūrybinio bendradarbiavimo. Tobulėkime ir aukime kartu!

IU vyresnioji mokytoja Agnė Rudytė