To dar nebuvo: ruduo Glamelijoje pražydo nuolaidomis

Kiekvieni metai atneša naujas madas. Keičiasi baldų, rūbų, namų apyvokos daiktų dizainas. Na o kaip su gėlėmis, puokštėmis, proginių gėlių kompozicijomis? Gėlių salonas Glamelija operatyviai reaguoja į madas. Dabar nemadingi vainikai, krepšeliai,  didelės puokštės. Puokštėse komponuojami įvairesni augalai, ne tik jų žiedai, bet ir įvairi gamtinė medžiaga.

   Gėlės derinamos su skanumynais, jos puošia aplinką, kurioje vyks renginys, gėlės tampa aprangos dalimi. Maža to, gėlių tinkle Glamelija nuo rugsėjo 8 dienos gėlėms bus taikoma net 25 procentų nuolaida tam tikromis dienomis. Šį istorinį žingsnį lydės pastovi nuolaida, kurios dar nebuvo.

    Apie tai, kokiais žingsniais, lėtais ar sparčiais ateina mada  į Lietuvą, kalbamės su  Aliona Ušanoviene, modernių gėlių salonų  GLAMELIJA savininke.

-Kaip pasikeitė klientų norai užsakant gėlės?

-Labai stipriai nepasikeitė, daugiausia užsakoma rožių ir įvairių gėlių dėžučių. Mes liekame konkurencingi dėl to, kad rūpinamės, jog gėlės ilgiau žydėtų, nuskintos ilgiau nevystų.

-Kokios pastaruoju metu užsakomos gėlės?

-Daugiausia pas mus užsakoma mūsų firminių gėlių dėžučių, kurios skiriasi forma, dydžiu ir gėlėmis. Užsakymai derinami individualiai, pagal pirkėjo norus ir šventę.

-Glamelija pristatė e. parduotuvę. Kokiame regione galima užsakyti gėlių iš jūsų?

-Šiuo metu galime pristatyti tik tuose miestuose, kuriuose yra mūsų gėlių salonai – tai Vilniuje ir Visagine. Mes vertiname kokybę, todėl visus užsakymus atliekame patys. O užsakyti ir pasveikinti galima iš bet kurio pasaulio kampelio, atsiskaitant pavedimu. Visada rasite kokybišką pasirinkimą užsukę į www.glamelija.lt

-Artėja ruduo, kokios gėlės tampa populiariausios?

-Populiariausia sezoninė gėlė – kardelis. Šiuo metu yra įvairiausių rūšių ir spalvų kardelių. Madingos „lauko gėlių“ puokštės iš sezoninių gėlių – jurginų, ratilių kompozicijos.

Ruduo pas jus ypatingas. Kodėl?

-Ruduo tikrai pas mus pražydo nuolaidomis ir kviečiame jomis pasinaudoti. Nes nuo rugsėjo 8 dienos bus taikoma pastovi net 25 proc.  antradienio Vilniuje ir trečiadienio Visagine nuolaida gėlėms. Iš didelės meilės klientams norime būti arčiau kiekvieno iš jūsų. Visuose salonuose ši akcija bus pastovi, kad kuo daugiau galėtumėte džiunginti vieni kitus.

-Kaip ilgiau išlaikyti skintas gėles namuose?

-Skintas gėles reikia laikyti vėsiai, tada jos ilgiau išsilaiko. Prieš merkiant būtinai pakirpti kotelius, pamerktoms gėlėms vandenį keisti kiekvieną dieną.

-Patarkite, kaip nustebinti mylimą žmogų originalia gėlių kompozicija?

-Nustebinti Gamelija tikrai moka! Originalios, vienetinės kompozicijos nepaliks abejingų – žaislai iš gyvų gėlių, neįprastos formos gėlių dėžutės, kurios pripildytos ne tik gėlėmis, bet ir saldumynais, vaisiais, uogomis. Jūs tik pasakykite, ką mėgsta jūsų artimas žmogus ir mes sukursime individualią  originalią kompoziciją.

Foto autorė Z.V. FOTOGRAFIJA

 

 

 

 

 

Remiamas turinys