Suremkime pečius padėdami nuo gaisro nukentėjusiai šeimai

   / NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

 Vakar vakare Sabališkių kaime užsidegė namas. Ką tik, vos prieš mėnesį šeima į jį įsikėlė, tvarkėsi: įsivedė vandentiekį, pasistatė židinį… Šeimos galva – vyras neseniai išvyko dirbti į užsienį, grįš tik prieš Kalėdas. Moteris, du vaikučiai ir močiutė, kuri visą naktį reikalavo grįžti namo, nes negalima jų vienų palikti…

    Šią akimirką dalinamės šeimos prašymu. Su Aušra sutarėme, kad šiandien, kai susitvarkys formalumus, susitiksime ir pasikalbėsime plačiau, kokios pagalbos reikia. Šiek tiek vėliau nurodysime ir šeimos kontaktus.

Mūsų šeimoje atsitiko didelė nelaimė, užsidegė namas.Prašau visų žmonių pagalbos, padėkite kas kuo galite, išdegė didžioji dalis namo, buitinė technika, lovos, sekcija, televizoriai viskas kas buvo viduje,ugnis tą pasiglemžė. Beveik nebeliko nieko. Gaisras kilo viduje, gaisrininkai tikslios priežasties nenustate.Lauksime ekspertų kuries nustatys tikslią gaisro priežastį. Nesu linkusi prašyti, bet kadangi tokia nelaimė labai visų prašau padėti. Praradome galima sakyti viską, nei pinigų, nei didžios dalies baldų, norim pradėti atstatinėti namuką, bet kolkas šoko būsenoje esame ir nežinome už ko griebtis pirmiausiai. Dėkinga esu Irenai Velickienei už suteiktą prieglobstį ir supratimą mums sunkią akimirką. Džiaugiames likę gyvi, močiutė ir vaikiukai.

PAPILDYTA 10.33 VAL.

GIMINAITĖS PATEIKIAMA INFORMACIJA:

Ugnis negailestingai viską pasiglemžė, o jei ką ir pavyko išgelbėti tai viskas permirkę. Gaisras įvyko rugsėjo 15 – ąją apie 18.30 val. Sabališkių km. Gelvonų sen. Širvintų raj. Gaisro priežastis kol kas nėra aiški, tyrimą atlieka ekspertai.

Mama su dvejais sūnumis ir močiute liko be gyvenamojo namo. Aušros vyras išvažiavęs į kitą šalį uždarbiauti, todėl dabar viskas ant jos pečių. Prarado galima sakyti viską, todėl užjauskime nelaimės ištiktą šeimą ir visi neabejingi padėkime.

Sūnus Pijus yra 1.70m ūgio nešioja 44 batų dydį. Karolis yra 1.40m nešioja 36 dydį. Močiutei taip pat reikalingi drabužiai XL dydžio: striukės šiltesnės, skaros, batų, nešioja 40-41d. Pati mama Aušra sqko, jog iš drabužių nieko nereikia, tačiau taip pat neturi ko apsirengti, drabužių dydis manyčiau M.

Begalo reikalinga vyriška pagalba viską tvarkant! Gal atsirastų kas padėtų sutvarkyti elektros instaliaciją.

Nukentėjusios telefono numeris +37060327223. Taip pat pridedu banko sąskaitą paramai suteikti Aušra Gontienė LT797300010018407003, paskirties skiltyje prašau nurodyti “auka nukentėjusiems nuo gaisro”. Surinktos aukos bus skirtos šeimos gyvenamajame name kilusiams gaisro padariniams pašalinti. Iš anksto širdingai dėkoju kito nelaimei neabejingiems žmonėms.

One thought on “Suremkime pečius padėdami nuo gaisro nukentėjusiai šeimai

  • 2020-09-16 at 10:39
    Permalink

    Nurodykit sąskaitą. Pervesiu

Comments are closed.