Skubus darbas ankstų šeštadienio rytą

/ pagal gyventojų skambutį /

   Brėkšta šeštadienio rytas. 7. 11 val. UAB “Širvintų šiluma” vyrai jau dirba. Kodėl tokiu metu? Variantai du: arba labai skubus darbas, arba darbas nespėtas atlikti darbo valandomis. Turint omenyje, kad įvykus avarijai būste, elektriko savaitgaliais išsikviesti nėra galimybės -“tokia tvarka” mums atsakė tuomet, kai vieno namo gyventojams pasiskundus ieškojome pagalbos. Tuomet visą savaitgalį vieno namo Vilniaus gatvėje gyventojai buvo palikti be elektros. Ką ten kažkokio pusės namo gyventojai… Čia juk svarbiau (tik dar nežinome, kas čia bus).

   Klausimas, ar vyrams darbo užmokestis bus mokamas savaitgalio tarifu? Kas iš to gausis, pamatysime pabudę. O nemiegantys paspėliokime…

 

30 thoughts on “Skubus darbas ankstų šeštadienio rytą

  • 2020-10-04 at 18:05
    Permalink

    Visada balsavau ir balsuosiu už Darbo partija .
    – teks balsuoti už PERTĄ

  • 2020-10-04 at 13:08
    Permalink

    Rinkimų įstatymo 11 punktas. Bet kam draudžiama naudotis tarnybine padėtimi valstybės ar savivaldybių institucijose, įstaigose ar organizacijose, taip pat valstybinėse ar savivaldybių visuomenės informavimo priemonėse vykdant bet kokią rinkimų agitaciją, pavesti tai daryti kitiems asmenims ar kaip nors kitaip, naudojantis tarnybine padėtimi, bandyti paveikti rinkėjų valią.

  • 2020-10-04 at 12:49
    Permalink

    Kad tik nebūtų atvirkštinio efekto, kai vienam kandidatui dirba visa rajono valdžia…visko gali atsitikti

  • 2020-10-04 at 12:36
    Permalink

    Nu ir aš dirbu dviem monitoriais. Joks čia stebuklas. Dabar jų galima ir už 10 e nusipirkti

  • 2020-10-04 at 12:33
    Permalink

    Skaitydamas negali nesistebėti komentatorių naivumu, patiklumu ir situacijos nežinojimu. Savivaldybėje jau seniai sugriauta civilizuota, sutartiniais santykiais su paslaugų teikėjais, Savivaldybės įmonėmis egzistavusi sistema. Šiandiena veikia tik „telefoninę teisę“ – skambučiais iš savivaldybės pagrįstas Savivaldybės įmonių valdymas. Tuo labiau, kad Savivaldybės įmones per įmonių valdybas valdo tie patys žmonės su Savivaldybės administracijos direktore priešakyje. Šiandiena drąsiai galiu teigti, kad Savivaldybės tarybos nariai nežino apie tikrąją situaciją Savivaldybės įmonėse. Opozicijos nariams neįdomu, kitiems Tarybos nariams informacija neteikiama arba jį pateikiama tokia, kokia nurodo Živilė Pinskuvienė. Kiek kartų važiuos keisti ir montuoti stendų, už kiek bus sumokėta niekas neskaičiavo ir nesuskaičiuos. Bet šios problemos ne esminės. Jos tik parodo Savivaldybės vadovų moralinį veidą ir atsakomybės nebuvimą. Šiose įmonėse yra rimtesnių bėdų, kurios turės ilgalaikes pasekmes. Tą sužinosime tik tada, kada Savivaldybei pradės vadovauti kiti Savivaldybės vadovai.

  • 2020-10-04 at 10:33
    Permalink

    Ar jūs suprantate, kad jei būtų buvus bent mažiausia galimybė neduot buto, niekas jo nebūtų davęs. Tyčiotis lengviausia. Beje už patyčias dėl negalios, dėl politinių pažiūrų ir socialinio statuso yra baidžiamos. Neužsiraukit.

  • 2020-10-04 at 10:23
    Permalink

    Gera prekė pati save giria, o blogą – Pinskus.

  • 2020-10-03 at 18:45
    Permalink

    objektyvumo delei, kur straipsnis apie Astika?

  • 2020-10-03 at 18:30
    Permalink

    ten vardiniai kvietimai, ne visiems

  • 2020-10-03 at 17:28
    Permalink

    Ne visi elementarius dalykus
    supranta.Kad suprast, reikia būt šiek tiek praprususiam.Atrodo,kad duota komanda kontratakoms.Tik jų argumentai labai silpni.

  • 2020-10-03 at 17:05
    Permalink

    kodel as uz busta turiu moketi savo pinigus ir netureti ant stalo 2 kompiuteriu, o kai kas nemoka ir gali ant stalo tureti ir visiems rodyti 2 kompiuterius? kodel taip yra? gal kas gali paaiskinti?

  • 2020-10-03 at 15:08
    Permalink

    Replika paskutiniam
    Aisku,kad nebus,gi apie „savus“ blogai neraso, nekreipkite demesio i antraste „nepriklausoma“ spauda yra tik fasadas, nesvarbu, kad visa Lietuvos spauda raso, negi cia rasys, viena kompanija

  • 2020-10-03 at 15:00
    Permalink

    o bus apie astika straipsnis? gi aktualu sirvintoms

  • 2020-10-03 at 14:59
    Permalink

    Jei laikraštis neštų pelną, tai savivaldybė neskirtų merės dukros laikraščiui beveik 12 štukų (11 858) eurų. Elementaru

  • 2020-10-03 at 14:21
    Permalink

    Pati gyvena iš mokesčių mokėtojų pinigų ir niekas nesipiktina, skundų nerašo, bet ji rašo kaip kažkas kažką kabina, rašo, kad galimai už mūsų pinigus, nepasidomėjus, kad iš tikrųjų viskas čia tvarkoje, moka užsakovas, kur čia kriminalas?

  • 2020-10-03 at 14:05
    Permalink

    nepriklausoma, bet priklausoma kazkuriems 😀

  • 2020-10-03 at 14:03
    Permalink

    Man tai vienas klausimas kyla, jeigu cia jau tokia sventa objektyvi nepriklausoma ziniasklaida, kodel nieko nerase apie Astika ir jam pareikstus Fntt itarimus? visa Lietuvos spauda rase, be isimties, absoliuciai visi, delfi, kauno diena, Lietuvos rytas, 15 min, Tv3, Lrt, ir t.t. visi visi, o cia tyla, nors informacija apie sirvintiski, gal nemazai moka? mmm?

  • 2020-10-03 at 13:19
    Permalink

    Žiūrėkit atidziai, kaip tokiais atvejais viskas darosi. Jeigu tiktai supuola komanda, ir raso įžeidziančius komentarus, tyciojasi, Neringai prikaišioja socialinį būstą, vadinasi užminta labai taikliai ir skaudžiai.
    Jonukas užsakė savo veidelio pakabinimą penktadieniui. Jeigu Direktorius nespėjo, tai jo problema, užsitraukė Vienintelės nemalonę, todėl šeštadienį UAB ŠŠ darbuotojai kėlėsi šeštą ryte, ir jau nuo septynių dirbo. O plakato spalvos tai mėlynos, kaip dovanų maišelis.

  • 2020-10-03 at 13:10
    Permalink

    Ar aš gerai įžiūriu, tai lygtai vienas tarybos narys stovi? Geras, dirba visa savivaldybė. Stoguoja, už mandatą reikia atidirbti.

  • 2020-10-03 at 13:08
    Permalink

    Taigi sutartys yra, ir apmoka ne mokesciu moketojai, o tas kas reklama perka, geriau lai paskaiciuoja kiek pacios islaikymas kainuoja miestelenams., o kainuoja nemazai

  • 2020-10-03 at 11:45
    Permalink

    Gerai užmynėt. Šaunuolė esat, kad nebijote.

  • 2020-10-03 at 11:43
    Permalink

    nu absurdas gauna babkiu is reklamos ir mokesciu nesusimoka ir dar klaidinanciai raso,juk uz visas reklamas pagal istatyma visi susimoka patys, mokesciu moketojai nemoka, nebent uz pacios islaikyma visi susimokame

  • 2020-10-03 at 11:32
    Permalink

    Ar norite pasakyti, kad savivaldybė pažeidė įstatymus suteikdama socialinį būstą negalią turinčiam ir vienam vaikus auginančiam asmeniui? Tada duodam savivaldybę į teismą

  • 2020-10-03 at 11:23
    Permalink

    Kai kalbama apie mokesčių mokėtojų pinigus
    Klausimas A
    Ar tiesa,kad šio portalo redaktorė gyvena iš mokesčių mokėtojų pinigų socialiniame būste?
    Klausimas B
    Ar tiesa, kad ne visi mokesčiai yra sumokėti ir yra skolų?
    Klausimas C
    Šiame portale yra labai daug politinės reklamos, už kurią politikai moka solidžias sumas portalui, ar jų nepakanka sumokėti mokesčius? Tai kodėl visi turi mokėti už išlaikymą?

  • 2020-10-03 at 10:46
    Permalink

    Atsakymas Ingai.
    Žurnalistai privalo ginti viešą interesą. Taigi keli pastebėjimai ir klausimai:
    A. UAB „Širvintų šiluma“, kai įmonė, sudaro sutartis ir vykdo darbus.
    B. UAB „Širvintų šiluma“ turėtų iš anksto skelbti paslaugų kainas, ir jas vienodai taikyti visiems klientams, o ypatingai rinkimų kampanijos dalyviams.
    C. UAB „Širvintų šiluma“ darbuotojai nėra atsakingi už įmonės priimtus įsipareigojimus, ir jų savalaikį įvykdymą.
    D. UAB „Širvintų šiluma“ darbuotojai gali dirbti viršvalandžius, tik jeigu jie savo laisva valia sutinka. Kitu atveju, jie turi kreiptis į UAB „Širvintų šiluma“ profesinę sąjungą.
    D. Net jeigu UAB „Širvintų šiluma“ darbuotojai savo laisva valia sutinka dirbti viršvalandžius, o ypatingai savaitgalio dienomis, Jiems turi būti sumokėta atitinkamas atlygis.
    E. Jeigu UAB „Širvintų šiluma“ darbuotojai nesutinka dirbti savaitgalį, įmonė siekdama įvykdyti savo prisiimtus įsipareigojimus, turi ieškoti subrangovų. Subrangovų visiškai nedomina UAB „Širvintų šiluma“ sutarties su užsakovais suma, jie turi teisę siūlyti savo kainą.

    Klausimai:
    A. Ar darbuotojai sutiko laisva valia?
    B. Ar iki darbų pradžios buvo pasirašytas direktoriaus įsakymas? Ar dar tik bus pasirašytas?
    C. Ar įmonės profesinė sąjunga yra informuota?
    D. Kiek darbuotojų išvardinti įsakyme ir kiek jų faktiškai dirbo?
    E. Ar įmonė gali paviešinti įsakymą ir įkainius, bei deklaruoti, kad su darbuotojais buvo atsiskaityta pagal savaitgalio įkainius?

    Primenu, kad UAB „Širvintų šiluma“ yra savivaldybė įmonė.

  • 2020-10-03 at 10:30
    Permalink

    Politine partija yra pasirasiusi sutarti su sia imone del darbu, nereikia klaidinti zmoniu, uz darbus apmokes si politine organizacija is savo saskaitos, mokesciu moketojams tai nekainuoja, nereikia dirbtinai kurpti skandalu

  • 2020-10-03 at 10:16
    Permalink

    O kada privalote pastatyti naujus, arba, kaip patys skelbiate, atnaujintus miesto stendus? Tai gal surenkime savotišką apklausą – spėjimą, kada bus skelbimų stendai įrengti: pirmadienį, antradienį, …, penktadienį, ar po rinkimų.

  • 2020-10-03 at 10:03
    Permalink

    Gerb. žurnalistai,
    UAB „Širvintų šiluma“ vykdo darbus pagal sutartį ir už tai gauną pinigus. Mes privalėjome šį darbą atlikti penktadienį, tačiau dėl darbų gausos nespėjome, tad atlikome jį šiandien.
    Kviečiame ir kitas politines partijas pasinaudoti UAB „Širvintų šiluma“ teikiamomis paslaugomis.
    Prašytume lygioje vietoje nedaryti sensacijų.
    Gražaus savaitgalio visiems.

  • 2020-10-03 at 09:21
    Permalink

    Kabina kvietimą į cepelinų balių

Comments are closed.