G.Karnyla: Kada keisimes mes, keisis ir žmonės esantys valdžioje

    Sveiki visi, esu astrologas Gintaras Karnyla. Buvau pažadėjęs, kad jei po mano pirmojo straipsnio “Krašto žinių” skaitytojams kils klausimų, būtinai į juos atsakysiu. O klausimų jau prisikaupė. Tad atėjo metas į juos atsakyti:

– Korona viruso pandemija. Iš kur ji? Kaip nesusirgt? Kaip ištverti visu gąsdinimus arba neigimus.

-Mano nuomone, šis virusas šalina tuos, kurie neatitinka kylancios žemės vibracijos, kuri nuolatos kelia savo amplitudę ir tie žmonės, kurie nemoka, nenori, ar nežino kaip pakelti savo vibracijas, greičiausiai bus atleisti nuo tolimesnio buvimo šioje žemėje, kad ir kaip žiauriai tai nuskambėtų. Norint likti čia, reikia dėti pastangas, domėtis mus supančiu pasauliu, kaip jis veikia, kas jame vyksta, būti aktyviu jo dalyviu. Pesimistinis, neigiamas požiūris ir t.t žemina žmogaus vibracijas ir verčia jį sirgti ir po kai kurio laiko palikti šitą pasaulį, bet išeitis visada yra, kol žmogus gyvas. Nežinai ką daryti, kreipkis į tos srities specialistą.

– Žmogus ir valdžia, kas gali būti valdžioje? O kam to daryti nevalia?
-Valdžioje gali būti tik tie, kurie šiuo metu yra valdžioje. Kodėl valdžioje tie žmonės? Todėl, kad šiai dienai mes jų verti. Kada keisimes mes, keisis ir žmonės esantys valdžioje. Jie nei geri, nei blogi, jie tik atspindi visų mūsų rinkėjų, vidinę vibraciją. Kita dalis klausimo skambėjo taip: kam to daryti nevalia? Manau, tie to ir nedaro, kam to daryti nevalia, o kitų dar laikas neatėjo arba praėjo .

-Vyro ir moters santykiai. Ar yra tikrai negalinčių sutarti porų? Kas lemia didelį skyrybų skaičių?
-Santykiuose svarbiausia noras but kartu ir mokejimas ieškoti kompromiso. Jokio skirtumo, kokio sunkumo rūpesčiai ir poblemos poroje, svarbu ar jie moka ir nori tai spręsti. Kai du žmonės mato prasmę būti kartu, jie visada ras galimybių, kaip išspręsti iškilusius sunkumus. Manau nėra negalinčių sutarti porų, o yra nenorinčių tai daryti. Gali nenorėti vienas iš poros to daryti ir santykiai pasmerkti nesutarimams. Šiuo atveju  nesutarimai ir barniai jiems garantuoti.
-Ką turėtų daryti vienišas vyras/moteris, kad jo gyvenime atsirastu partneris visam gyvenimui?
-Pirmiausia jis turi norėti tokių santykių, jis turi patikti sau, nes jei pats negali žiūrėti į tą žmogų, kurį mato veidrodyje, tai vargiai ar kažkas kitas, į jį norės žiūrėti. Antras punktas, kuris yra svarbus, tai klausyti savo vidaus, savo intuicijos, ji puikiai žino, ką daryti ir kur ieškoti savo antros pusės, ji tiksliai žino ko reikia jai, o ne ko nori protas. Kartais mes maišome sielos balsą su protu ir tai mus priveda pie sunkių išgyvenimų, ar net skyrybų. Jei negirdite savo širdies balso ir bijote suklysti pasirinkdami partnerį, visada turite galimybę kreiptis į specialistą, kuris padės žmogui išgirsti save, savo vidinį balsą ir tikruosius norus.
-Skaičiai mūsų gyvenime. Ar turi įtakos mūsų gyvenimui, būsto numeris, automobilio, telefono numeris? 

-TAIP, tikrai turi. Kiekvienas skaičius turi savo reikšmę ir daro įtaką mūsų gyvenimui. Tokiu principu parinkti skaičių deriniai, gali gerokai pagerinti, ar pabloginti savininkui gyvenimą. Kaip išvengti nelaimių, pavyzdys: nusipirkus kitą automobilį žmogus sako” “vis papuolu į netinkamas situacijas, blogiau juk nepradėjau vairuoti”, o kas pasikeitė, tik valstybinis numeris. Jis turi ir raides. Raidžių matricoje nėra, reiškia raides konvertuojame į skaičius ir klausome visą tekstą, ką mums sako valstybinis numeris. Su telefono nr. poveikis irgi yra toks pats. Pirmi skaičiai silpniau įtakoja , tokie kaip 86 arba +370. Taip prasideda visi mūsų turimi numeriai. Sekantys like skaičiai, stipriau įtakoja žmogų. Buto ar namo numeriai taip pat turi poveikį žmogui. Namo ir buto skaičiavimas skirsis. Kiekvienas turimas dokumentas su numeriu, taip pat įtakoja ir daro poveikį savo šeimininkui. Žmogus suprantantis skaičių magiją tiksliai parinks jums tinkamą skaičių derinį, kad gyvenimas būtų kaip sviestu pateptas 😊👍
-Ar galima pakeisti savo lemtį?

-Atsakau – ne. Čia yra taškas kurį turime prieiti iki gyvenimo pabaigos, eisi tiesiai ar per aplinkui, čia žmogus gali pats pasirinkti ir koreguoti gyvenimo eigoje kaip jis eis. Jei taškas nebus pasiektas sekančiame gyvenime užduotis būs pasunkinta. Žmogus žinantis žvaigždes jums pasakys, koks jūsų gyvenimo kelias ir ko nereiketų daryti, kaip tiesiai ir greičiau galima jį pasiekti. Pasitaiko žmonių, kurie per savo gyvenimą įveikia kelis taškus ir taip gerokai pakyla evoliucijos laipteliais.

-Ligos, kodėl vieni serga o kitas geria ir yra sveikas?

-Galvoju, kad abudu variantai serga, tik jų diagnozė skirtinga, abu variantai yra susiję su negatyvių minčių pasekmėmis. Kaip pakeisti blogas mintis į geras, čia jau kiekvienas renkasi asmeniškai.

Klauskite ir domėkitės. Įdomiausias užduotas klausimas gaus priza, nemokamą dalinę konsultaciją. Gintaras Karnyla.
Tel. nr +37062393666, +37062062446 Viber, WhatsApp, messenger, Telegram
Suprask, kaip veikia matrica ir tavo gyvenimas pasikeis

 

Po pirmuoju astrologo Gintaro straipsniu skelbėme konkursą.

Prizas – nemokama astrologo konsultacija vienu pasirinktu klausimu.

Šią konsultaciją laimėjo 

Ieva Stungyte Pumputiene

Neringa Pilkauskienė

Nugalėtojos turėtų pasiskambinti astrologui.