Atliekama daug testų aukštos rizikos kontaktą su sergančiaisiais turėjusiems asmenims

/pagal SAM informaciją /

   Šio ryto duomenimis, Širvintų rajone covid-19 diagnozuota 35 asmenims. Kaip praneša rajono sąvivaldybė, “Atliekama daug testų aukštos rizikos kontaktą su sergančiaisiais turėjusiems asmenims, todėl situacija gali dar keistis. Visuomenės sveikatos centras atlieka epidemioliginį atvejų tyrimą, nustatomi susirgusiųjų kontaktai.”

   Epidemiologai skelbia apie protrūkį Širvintų savivaldybės patalpose, praneša, kad keturis atvejus užfiksavo Širvintų rajono savivaldybės Socialinės paramos skyriuje.

    Saugokime save ir kitus.

PAPILDYTA 12.12 val. Savivaldybės informacija

Visuomenės sveikatos centro duomenimis, šiandien Širvintų rajone jau registruota 40 COVID-19 atvejų.
Nauji susirgimai užfiksuoti Savivaldybės administracijoje ir Širvintų kultūros centre. Sergantiesiems bei kontaktiniams asmenims paskirta saviizoliacija. Toliau atliekami tyrimai.
Rytoj, spalio 27 d., dėl situacijos rajone ir tolimesnio Savivaldybei pavaldžių įstaigų darbo organizavimo sušaukiamas Ekstremalių situacijų operacijų centro posėdis.
Prašome gyventojų atsakingai laikytis visų saugumo rekomendacijų ir saugoti vieniems kitus.

 

6 thoughts on “Atliekama daug testų aukštos rizikos kontaktą su sergančiaisiais turėjusiems asmenims

  • 2020-10-26 at 15:25
    Permalink

    Žmonės kalba,kad ne menkas baliukas vakar restorane buvo. Kai rajone tiek sergančiųjų, saugu? Norėčiau merės šito paklausti. O gal ten dalyvavo visi turintys imunitetą?

  • 2020-10-26 at 15:21
    Permalink

    Komisijose dirbo šitiek savivaldybės darbuotojų, o jei ten galimas židinys???????? Kiek galimai išplatintas virusas rajone?????? Ar merė neturėjo kontaktų su sergančiais??????? Ar nepadovanojome viruso ir Molėtams aktyvios agitacijos metu??????
    KAS IR KADA ATSAKYS Į GALYBĘ KLAUSIMŲ???????????????

  • 2020-10-26 at 15:18
    Permalink

    Vat ir išaušo diena kai realiai įsitikinom kaip mieli širvintiškiai ir jų sveikata rūpi merei. Pirmos bangos metu vienintelį sergantį su policija išvežinejo o dabar kai šitiek susirgimų iki šios dienos bent jau aš nematau susirūpinimo. Sausa statistika ir tą skelbiama savivaldybės fcb , o prisimenu kiek postų buvo keliama asmeniniame fcb pavasarį.
    Na ,bet Jonukas jau išrinktas gal sulauksime reikiamo dėmesio į problemą.

  • 2020-10-26 at 14:31
    Permalink

    Baisu…..

  • 2020-10-26 at 13:17
    Permalink

    Taigi, brangiai mūsų sveikatytei kainuos aktyvi agitacija už Jonuką,,,,

  • 2020-10-26 at 13:05
    Permalink

    Visos lakstė agituot. Ar zaroza nepasidalino?

Comments are closed.