Kuo nustebinti partnerį? Pikantiškos idėjos

     Labai dažnai erotiškos dovanėlės siejamos su jaunais įsimylėjėliais, norinčiais išbandyti naujoves ir mėgautis nevaržoma aistra miegamajame ir ne tik. Tačiau neretai seksuali, pikantiška dovana antrai pusei gali įžiebti prigesusius jausmus bei jaudulį net ir kelis dešimtmečius santuokoje gyvenančių žmonių lovose. Tad kai svarstysite, ką padovanoti partneriui per Kalėdas, vestuvių metines, Valentino dieną ar kita proga, galbūt užsukite į sekso žaisliukų parduotuvę (drovesniems labai patiks pirkti internetu). Tiesa, nustebinti partnerį galite ir visiškai be progos. Tad pirmyn į paieškas!

Seksualūs apatiniai

    Šis variantas labiausiai sužavės moterį – gavusi iš mylimo vyro erotiškus apatinius jausis geidžiama, įgis daugiau pasitikėjimo savimi. Ypač tai aktualu brandaus amžiaus damoms, kurių pasitikėjimas savimi neretai kiek smukteli žemyn.

   Rinkdami seksualius apatinius, kaip dovaną moteriai, prieš tai sužinokite tikslų reikiamą dydį, atsižvelkite į tai, kokio tipo apatinius moteris dažniau nešioja, ką mėgsta. Spalvą „padiktuos“ moters drabužinė ir joje vyraujantis koloritas.

 Antrankiai

    Tai – vienas iš pagrindinių suvaržymo žaidimų elementų, todėl jei lovoje nevengiate drąsių sprendimų, provokuojančių idėjų, mėgstate vaidmenų žaidimus ir panašiai, tuomet antrankiai labai patiks. Priklausomai nuo to, ar jie bus skirti vyrui, ar moteriai, galite rinktis iš plataus spektro. Spalvų paletė labai plati, nors populiariausi yra metalo spalvos, juodi bei rožiniai. Galima rinktis ir pagal medžiagas – vyrams moterys dažniau perka metalinius arba odinius antrankius, o štai stipriosios lyties atstovai savo partnerėms taip pat įteikia arba odinius, arba dekoruotus minkštu kailiuku, suteikiančiu sekso žaisliukui subtilaus seksualumo ir drauge romantikos prieskonį. Antrankiai gali būti su grandinėle arba dirželiu – kurį variantą rinktis, priklauso nuo Jūsų poreikių.

    Galima pridurti, jog nepaisant to, kad daugelis antrankius sieja su rankų suvaržymu, tačiau norintys šio to naujo, originalaus, itin erotiško ir drąsaus gali rinktis ir antkaklį ar antrankius ne tik rankoms, bet ir kulkšnims.

 Vibratorius

    Sakysite, keista savo vyrui ar moteriai dovanoti vibratorių? Tačiau mes siūlome partnerį nustebinti su vibratoriumi ne solo žaidimams, o… poroms! Patikėkite, toks sekso žaisliukas judviejų meilės žaidimus perkels į visiškai kitą lygį. Poroms skirti vibratoriai yra labai funkcionalūs, jų panaudojimo galimybių spektras labai platus, todėl vienas vienintelis daikčiukas leis kaskart atrasti šį tą naujo, neišbandyto ir realizuoti vis kitas erotiškas idėjas.

    Tiesa, rinkdamiesi vibratorių būtinai įvertinkite, iš ko jis pagamintas. Prioritetą teikite gaminiams iš silikono ar kokybiškos TPR gumos.

 Suvaržymo žaidimams skirtos priemonės

    Šie žaidimai garantuos maksimalų jaudulį, malonumą ir aistrą. Pasirinkite iš gausaus suvaržymo žaidimams skirtų daikčiukų asortimento tai, kas Jūsų porai priimtina. Galbūt tai bus švelnus botagėlis, o gal akių kaukė ir kutenimui skirtos priemonės ar burnos kaištis, suvaržymo virvė ir plakimo mentelė… Pasirinkimas labai platus, todėl tiek kuklesnę fantaziją, tiek itin drąsių idėjų turintys atras tai, kas atitiks poreikius.

  Jei neabejingi romantikai…

    Jei labai drąsių iššūkių miegamajame vengiate, tuomet dovanokite antrajai pusei romantišką, švelnų malonumą. Tokiu atveju puiki dovana bus masažui skirtos priemonės. Aliejai ir pieneliai bei romantiką garantuojančios žvakės sukurs seksualumu persmelktą atmosferą ir leis mėgautis subtiliai pikantiškais potyriais.

Užsakymas ŠS Nr. 105