Niūriam rudeniui praskaidrinti, šaltai žiemai sušildyti itin patraukli kryptis

 

Pafosas

   Nereikia ir sakyti, tamsusis, šaltasis ir daugelio taip nelaukiamas metų periodas mūsų krašte prasideda palyginti labai anksti – dar rugsėjį, ir bent pusę metu nebegalima gyventi vasarišku ritmu. O ko nėra, to labiausiai ir norisi. Tad tikrai neverta pusmečiui pasinerti į šalčio bei tamsos kasdienybę, verčiau rinktis tinkamas kryptis. Na, o viena jų, galinčių praskaidrinti niūrų rudenį ir šaltą žiemą, yra Pafosas. Ir nors jūsų atostogos gali būti ypač puikios bet kurį metų mėnesį, tikrai netrūksta priežasčių, todėl čia verta užsukti rudenį ir žiemą. 

Ypač puikios oro sąlygos

   Daugybė žmonių ypač mėgsta aukštą oro temperatūrą ir nuo ankstyvo ryto ik vėlyvo vakaro tvieskiančius saulės spindulius ir tokiu atveju Pafosas yra iš tiesų viena geriausių krypčių. Tačiau nereikia pamiršti, kad itin daug yra ir tokių žmonių, kurie pageidauja visai kitokių oro sąlygų – pavyzdžiui, vos keliolikos laipsnių šilumos ir nedrąsių saulės spindulių. Tad, jei ir jūs priklausote būtent šiai žmonių grupei, atminkite, kad Pafosas yra ideali kryptis jūsų rudens ar žiemos atostogoms. 

Draugiškas kelionės biudžetas

   Dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad tikrai ne paskutinėje vietoje yra ir kelionei skirtos išlaidos – nemaža dalis žmonių pageidauja, kad biudžetams būtų itin draugiškas. Ar taip ir bus, priklausys nuo įvairių aplinkybių, tačiau verta akcentuoti, kad Pafosas tampa vienu tinkamiausių pasirinkimų, kadangi poilsiautojams aktualių prekių bei paslaugų kainos rudenį ir žiemą bus kur kas mažesnės, lyginant dviejų savaičių atostogų biudžetą vienam asmeniui vasarą ir atostogų biudžetą tokiomis pat sąlygomis žiemą Pafose, galima sutaupyti net apie 30 – 50 proc. 

Mažiau turistų

    Daug žmonių sako, kad pats geriausias poilsis laukia ne tada, kai oro temperatūra yra pati aukščiausia ir net ne tada, kai viena pramoga keičia kitą, o tuomet, kai turistų srautas nėra intensyvus. Tad, jei ir jums nedidelis šalį lankančių poilsiautojų skaičius yra gero ir kokybiško poilsio pažadas, atostogos Pafose rudenį arba žiemą, yra idealiai jums tinkantis sprendimas.

Užsakymas ŠS Nr. 20-113-2