Ukmergės rajonas pradeda teikti nemokamas paslaugas gyventojams

 Ukmergės rajono savivaldybės administracija kartu su Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centru vykdo projektą „Kompleksinių paslaugų šeimai plėtra Ukmergės rajone“ ir pradeda teikti nemokamas paslaugas gyventojams – maisto produktų, medikamentų, higienos ir (ar) kitų būtinų prekių nupirkimą ir (ar) pristatymą, pagalbą sumokant mokesčius.
   Šeimoms ir asmenims šios paslaugos teikiamos karantino, riboto karantino ar ekstremalios situacijos laikotarpiu, kai dėl COVID-19 ligos protrūkio ar epidemijos taikomos visuomenės sveikatos saugos priemonės riboja įprastą viešųjų paslaugų teikimą ir socialiai pažeidžiamiems asmenims sukelia nenumatytus kasdienio gyvenimo sunkumus.
   Teisę į šias paslaugas turi šeimos arba asmenys, priklausantys didesnės rizikos susirgti sunkia COVID-19 ligos forma grupei: senyvo amžiaus (nuo 65 m.) ar negalią turintys asmenys. Šios paslaugos teikiamos karantino metu vienam asmeniui ne daugiau kaip vieną kartą per savaitę.
   Esant šių paslaugų poreikiui gyventojai gali kreiptis į Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centrą darbo dienomis ir darbo valandomis šiais telefonais: (8-340) 51924, 8 634 93674, 8 636 09383.
Ukmergės rajono savivaldybės administracija

2 thoughts on “Ukmergės rajonas pradeda teikti nemokamas paslaugas gyventojams

  • 2020-12-17 at 16:10
    Permalink

    Tokia paslauga labai reikalinga ir pas mus. Ar ruošiamasi ją teikti?

  • 2020-12-17 at 11:43
    Permalink

    Pagalvok tik. Apipirks už tavo pinigus. Va mūsų mierė tai dovanų parūpino. Veža nykštukai po namus. Tik nepradėkit rėkt dėl karantino. Mierės kalendorius svarbiau

Comments are closed.