Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2020-12-21 posėdžio darbotvarkė

ŠIRVINTŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBA

2020-12-21 POSĖDŽIO

DARBOTVARKĖ

Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis vyks 2020 m. gruodžio 21 d. 15.00 val. nuotoliniu būdu realiuoju laiku elektroninių ryšių priemonėmis.

Posėdžio d a r b o t v a r k ė:

  1. Dėl Širvintų rajono savivaldybės 2020 metų biudžeto dalinio pakeitimo.
  2. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2020 m. vasario 20 d. sprendimo Nr. 1-12 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės 2020–2022 metų strateginio veiklos plano patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  3. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2015 m. rugpjūčio 4 d. sprendimo Nr. 1-103 „Dėl didžiausio leistino Širvintų rajono savivaldybės administracijos valstybės tarnautojų pareigybių ir darbuotojų, dirbančių pagal darbo sutartis ir gaunančių užmokestį iš Savivaldybės biudžeto, skaičiaus nustatymo ir Širvintų rajono savivaldybės administracijos struktūros patvirtinimo“ pakeitimo.
  4. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2019 m. spalio 31 d. sprendimo Nr. 1-119 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės vardu sudaromų sutarčių pasirašymo tvarkos aprašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  5. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2016 m. liepos 28 d. sprendimo Nr. 1-241 „Dėl viešosios įstaigos Širvintų rajono pirminės sveikatos priežiūros centro valdymo struktūros ir pareigybių sąrašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  6. Dėl pritarimo projekto „Viešųjų erdvių pritaikymas bendruomenės poreikiams Motiejūnų kaime“ įgyvendinimui.
  7. Dėl pritarimo projekto „Viešosios erdvės sutvarkymas prie Kiauklių ežero“ įgyvendinimui.
  8. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2020 m. balandžio 30 d. sprendimo Nr. 1-89 „Dėl Širvintų meno mokyklos mokytojų ir pagalbos mokiniui specialistų (išskyrus psichologus) atestacijos komisijos patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  9. Dėl Širvintų rajono savivaldybės teritorijoje esančių statinių, kurie neturi savininkų (ar savininkai nežinomi), nustatymo, įtraukimo į apskaitą, dokumentų pateikimo pripažinti statinius bešeimininkiais ir perėmimo Savivaldybės nuosavybėn tvarkos aprašo patvirtinimo.
  10. Dėl Kelių priežiūros ir plėtros programos finansavimo lėšų Širvintų rajono savivaldybės vietinės reikšmės keliams su žvyro danga asfaltuoti 2021 metų objektų sąrašo patvirtinimo.
  11. Dėl Kelių priežiūros ir plėtros programos rezervo lėšomis finansuojamų  vietinės reikšmės kelių (gatvių) tiesimo, rekonstravimo, taisymo (remonto), priežiūros ir saugaus eismo sąlygų užtikrinimo 2021 metais objektų sąrašo patvirtinimo.
  12. Dėl Širvintų rajono savivaldybės vietinio reguliaraus susisiekimo autobusų maršrutų ir jų tvarkaraščių nustatymo karantino laikotarpiu.
  13. Dėl leidimo pirkti butą.
  14. Dėl Širvintų rajono savivaldybės infrastruktūros plėtros rėmimo programos komisijos darbo reglamento ir komisijos sudėties patvirtinimo.
  15. Dėl Širvintų rajono savivaldybės infrastruktūros pripažinimo prioritetine.
  16. Dėl Širvintų rajono savivaldybės infrastruktūros plėtros organizatoriaus.
  17. Dėl Širvintų rajono savivaldybės infrastruktūros plėtros įmokos tarifo patvirtinimo.
  18. Dėl gatvės pavadinimo suteikimo.
  19. Dėl gatvės pratęsimo.
  20. Dėl gatvių pratęsimo.