Ar saugiai pramogauja mūsų vaikai?

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

  Pagaliau. Pagaliau pasnigo ir mes visi galime džiaugtis tikra lietuviška žiema. Ypatingai sniegas džiugina vaikus, ištroškusius žiemiškų pramogų. Ypatingai tai aktualu dabar, kai judėjimas ir bendravimas gerokai sulėtėjo ir yra apriboti.

   Prie “Atžalyno” progimnazijos esantis kalniukas viliojo vaikus čiuožinėti rogutėmis. Čia kiekvieną žiemą klega džiugūs jų vaikai.

   Tačiau šiuo metu vyksta progimnazijos stadiono remontas ir jis yra aptvertas. Paskambinusi moteris pasakojo, kad pro langus mato, kaip vaikai čiuožia nuo kalniuko per nuardytą tvorą ir patenka į remontuojamą stadioną – tai yra į statybų aikštelę. Ir niekas nežino, kokie pavojai ten jų laukia. Skambinusi moteris žadėjo atsiųsti nuotraukų ir prašė pakviesti atkreipti tėvelių dėmesį į tai, kad jų vaikai pramogauja nesaugiai. “Kai atsitinka nelaimė, visi šaukia, kad niekas nematė. Tad noriu užbėgti įvykiams už akių ir parodyti tėveliams, kad šiuo metu ant šio kalniuko vaikams nėra saugu. Arba jie atsitrenks į tvorą, arbą užsigaus patekę į statybų aikštelę”.

    Dėkojame skambinusiai moteriai ir kviečiame tėvelius pasitikrinti, ar saugiai jų vaikai pramogauja.

2 thoughts on “Ar saugiai pramogauja mūsų vaikai?

  • 2021-01-09 at 14:52
    Permalink

    Vietoj eglučių geriau įrengtų normalią vietą pramogom. Juk rogutėm ir slidėm pas mus daug čiuožiančių. Ir vaikus pratinti reikėtų. Mano vaikystėj vienas malonumas buvo slidėm čiuožt per fizinį. Iki šiol čiuožiu

  • 2021-01-09 at 14:47
    Permalink

    Mokykla tvorą turėtų sutvarkyti. Paskambinkit naujai direktorei

Comments are closed.