Ar pateiks darbo grupė išvadas sausio 22 d.?

    Iškilo įdomus klausimas. Darbo grupė iki sausio 22 d. turi pateikti išvadas dėl ugdymo įstaigų reformų. Tuo tarpu, teko girdėti, kad darbo grupės nariai Ž.Pinskuvienė ir I.Baltušytė-Četrauskienė išejo atostogų – viena nuo 14 d., o kita nuo 18 d. iki sausio 29 d.
       Kaip suprasti? Kodėl jos nedirba darbo grupėje?
    Darbo grupės pirmininkė – Živilė Pinskuvienė, Širvintų rajono savivaldybės merė. Darbo grupės sekretorė – Regina Jagminienė, Širvintų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriaus specialistė (švietimo konsultantė). Darbo grupės nariai: Ingrida Baltušytė-Četrauskienė, Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktorė; Justinas Kontrimavičius, Širvintų rajono savivaldybės administracijos Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vedėjas; Rasa Kralikevičienė, Širvintų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriaus vedėja; Janina Pažusienė, Širvintų rajono savivaldybės mero pavaduotoja; Vilija Ramaškevičienė, Širvintų rajono savivaldybės administracijos Ekonomikos ir strateginio planavimo skyriaus vedėja; Rimas Stepaitis, Širvintų rajono savivaldybės tarybos Kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto komiteto pirmininko pavaduotojas; Romas Zibalas, Širvintų rajono savivaldybės tarybos Kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto komiteto pirmininkas; Jūratė Stankevičienė, Širvintų „Atžalyno“ progimnazijos direktorė.
     Sausio 22 d. prašysime darbo grupės išvadas pateikti visuomenei.
Dainius Graužinis

5 thoughts on “Ar pateiks darbo grupė išvadas sausio 22 d.?

  • 2021-01-23 at 17:31
    Permalink

    Tenka pripažinti, kad kol politikai neneš asmeninės finansinės atsakomybės, vargu ar bus lengva juos pažaboti. Širvintos matė ne vienos biudžetinės įstaigos reorganizaciją, girdėjo apie teisminius procesus atleistųjų labui. Tik kieno sąskaita žalos buvo atlygintos? Gal tų, kurie vykdė įstatymų pažeidimus ir ” tvarkėsi” su nenaudingais žmonėmis? Tikrai ne. Viską apmokėjom mes – mokesčių mokėtojai….Žmonės linkę viską greitai pamiršti…

  • 2021-01-23 at 16:34
    Permalink

    Pasirodė vakar KK2. Kelis kartus atsisukau. Kas nutiko? Kodėl tokia sukritus?
    Geriausias pasisakymas: “Šiek tiek lengvai pasidezinfekuojam iš vidaus kai reikia. Tas irgi labai svarbu”

  • 2021-01-23 at 16:29
    Permalink

    nu bl… noriu komentuot ir nėra komentarų… tyčiojasi atviru tekstu ir visiem gerai. Stankevičienė čia kokiom teisėm- pareigom- konsultacijom įtraukta? dėl vaizdo? ar kaip savanoriškai per spaudimus- paspaudimus pritarianti visam kruvinosios merės eiliniam perevarotui?
    o dėl atostogų- nesukit mirtingieji galvos- pamatysit kokiam mandram žurnale- ” širvintų merė vėl pademonstravo tobulą figūrą “. Četrauskienės ar Janinkos nematysim- tom oi kaip toli iki teisės apsinuogint žurnaluose, kol mieriausia mierė dar nuoginasi

  • 2021-01-22 at 11:59
    Permalink

    Įrodymas, kad mokytis nereikia – Stepaitis. Ir dar į tokią komisiją įtrauktas. Būtų juokinga, jei nebūtų graudu…

  • 2021-01-22 at 07:48
    Permalink

    Netrukdykit žmonėms atostogų

Comments are closed.