Reketas Širvintų rajone?

/NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /
   Dauguma matė Živilės Pinskuvienės postą socialiniuose tinkluose, kuriame UAB “Lelija” kaltinama reketuojanti Širvintų rajono savivaldybę. Dėkojame skaitytojams, kurie atsiuntė nuorodas ir ekrano nuotraukas. Merės pasisakymas išties kelia daug klausimų. Jame rašoma:
    “Per 6 metus darbo – pirmas toks „pasiūlymas“. Kažkuo primenantis 1995-ųjų reketo metodus.
❗️❗️❗️ UAB „Lelija“ siūlo Širvintų rajono savivaldybei KOMPENSUOTI už įmonės atliktas investicijas – už 83 359,88 Eur!
Kitaip sakant, nusipirkti apleistus griuvėsius ir tvorą. Suprask, arba susimokat, arba valstybinės žemės nematysit.
Taip, gerbiami širvintiškiai. Nuotrauka Jums tikrai primena jau ilgus metus tebesitęsiančią UAB „Lelija“ griuvėsių istoriją.
Jos veiksmas – bene pačioje patraukliausioje verslui ir investicijoms Širvintų miesto centro vietoje šalia naujojo futbolo stadiono.
Ir nors visų pakopų teismų instancijos pasisakė vieningai – valstybinės žemės nuomos sutartis nutraukta teisėtai, panašu, kad pirštai, užlinkę į save, įmonės savininkams tebeniežti…” (Visas postas nuotraukose po tekstu – redakcija)
    Net ir visko mačiusius bei girdėjusius širvintiškius toks postas nustebino ir gerokai papiktino. Žinoma, tokia informacija sukelia ir nemažai nerimo. Tad skubiai skambinome visais UAB “Lelija” viešoje erdvėje skelbiamais telefonų numeriais. Galiausiai esame paprašomi klausimus išdėstyti raštu, mums nurodomas el.pašto adresas. Laiške “Lelijai” klausėme: Kokie teismai vyksta tarp Lelijos ir Širvintų rajono savivaldybės? Kodėl reikalaujate iš savivaldybės tokios sumos? Kaip vertinate Širvintų rajono merės paskelbtą informaciją?
    Gavome tokį atsakymą:
    “Norėtume informuoti, kad Lelija yra investavus į žemės sklypą Širvintose ir jame esančius objektus savo lėšas, rengė daugybę projektų, kuriuos derino su Širvintų savivaldybe, tačiau Širvintų savivaldybė juos pasisavino ir juos nei patvirtino, nei atmetė. Todėl Lelija savalaikiai negalėjo įgyvendinti parengtų projektų, bei pastatyti statinių, kuriais galėtų naudotis visi Širvintų miesto gyventojai ir miesto svečiai ir patyrė nuostolius.

   Lelija šioje situacijoje norėtų teisingumo ir investuotų lėšų atlyginimo.

    Nepaisant Širvintų merės pasisakymų tikimės geranoriško susitarimo su Širvintų savivaldybe siekiant išspręsti šį klausimą.” (Visas laiškas nuotraukose po tekstu – redakcija).

    Jau kitą dieną sulaukėme ir telefono skambučio. Pažadama po savaitgalio susitikti prieš tai paskambinus ir plačiau paaiškinti, kas vyksta. Savaitė jau persirito į antrą pusę, tačiau kol kas skambučio nesulaukėme. Jei susitikimas įvyks – naujas žinias pateiksime ir skaitytojams.

 

51 thoughts on “Reketas Širvintų rajone?

  • 2021-03-22 at 18:42
    Permalink

    “Čia kaip namų šeimininkės rolė. Vyras duoda pinigų ir reikia pasirūpinti, kad ir vaikai būtų sotūs, ir grožiui liktų”. Tai tipiškas “vyriškas” požiūris. Moteris prie puodų, tai vyras uždirba pinigus ir šeimą išlaiko. Štai kodėl reikia pasirašyti tą konvenciją, ir nuo pat mokyklos auklėti vaikus, kad ir mergaitės, vėliau moterys gali uždirbti pinigus ir kuo sėkmingiausiai prisidėti prie šeimos biudžeto, ar net vienos, be apsisnarglėjusių vyrų, su dviem vaikais pragyventi.

  • 2021-03-22 at 18:28
    Permalink

    Meras švaisto pinigus, kuriuos suneša mokesčių mokėtojai ir duoda ES. Tam proto daug nereikia. Čia kaip namų šeimininkės rolė. Vyras duoda pinigų ir reikia pasirūpinti, kad ir vaikai būtų sotūs, ir grožiui liktų. O turint verslą, reikia galvoti kaip pinigus UŽDIRBTI. O jei dar daryti verslą sąžiningai valstybės ir samdinių atžvilgiu…

  • 2021-03-22 at 16:06
    Permalink

    Tai, į kieno kišenę įkrito 60 tūkst. eurų už šios medinės griuvenos P. cvirkos g. išvežimą, kai subrangovai pateikė sąskaitą, kurios vertė 10 tūkst. eurų.

  • 2021-03-22 at 16:05
    Permalink

    Živilė Pinskuviienė su šeima moka “gerai” gyventi iš biudžeto lėšų. Kažkodėl pati su šeima nekuria verslo. Gyvena Vilniuje ir visi jai keliai atviri užsidirbti savo protu. Bet kažkodėl veržiasi į Širvintų rajoną, O už tai, kad jeigu būtų kitur ištaškius tiek pinigų. jau jinai merės kėdėje nesėdėtų. Sėdime ir stebime, kur nuves tos “šaunuolės” gyvenimo keliukas.

  • 2021-03-22 at 14:49
    Permalink

    Širvintų savivaldybė už sudūlėjusį medinį pastatuką P. Cvirkos g., prie poliklinikos, kur dabar stovi 2 aukštų mūrinukas, sutiko sumokėti rangovui virš 70 tūkstančių eurų. Šiuo atveju sklypo savininkės, UAB „Lelija“, noras už šį sklypą gauti 80 tūkstančių, kuriame buvo sumontuotos būsimos poliklinikos konstrukcijos ir teko jas pašalinti yra labai kuklus.

  • 2021-03-19 at 15:22
    Permalink

    Ar jau yra savivaldybės teritorijoje yra ŽP asmenybės kultas? Pvz., 2019 m mero rinkimuose jai nepritarė tik 2288 rinkėjai (tai 16,2%)

  • 2021-03-19 at 14:15
    Permalink

    Kaip kažkada rašėte, esu Pinskuvienės agentas. Tuo viskas ir pasakyta. Ne, ne apie mane. Apie Jus.

    Tai ir baikime tas bevaises diskusijas, nes čia viskas ir taip aišku: dėl visų blogybių Širvintų rajone kalta Živilė, rinkėjai ir asmeniškai Dainius

  • 2021-03-19 at 14:05
    Permalink

    Gal galite parašyti, ką esate nuveikęs politikoje? Kokios turite patirties, su kuo teko bendrauti iš šalies lygio politikų? Ilgai tylėjau, bet dabar akivaizdžiai matosi, kad esate Pinskuvienės žmogus.

  • 2021-03-19 at 13:53
    Permalink

    Oi, Arai, dabar gausite pylos! Vietinių negalima kritikuoti. Jie visada teisūs. Ir apskritai nedrįskite turėti savo nuomonės ir rodyti jokios iniciatyvos.
    Sausio pradžioje vos tik čia parašiau kelis komentarus mokyklų tematika, prasidėjo puolimai, įžeidinėjimai. Ir ne iš bet ko, o iš mūsų “opozicionierių”.
    O Živilės komandoje, iš tiesų, yra ne vienas aukštas pareigas užimantis “nevietinis”. Taip pat žinau ne vieną “nevietinį” aktyvų žmogų iš mokyklos reformų pasipriešinimo grupelės

  • 2021-03-19 at 13:49
    Permalink

    Nuosekliai peršama mintis, kad lyderių nėra, opozicijos nėra, kandidatų į merus nėra, kandidatų į tarybos narius nėra, buvę rajono vadovai nieko nenuveikė. Todėl tovariščiai, balsuokime už dabartinę merę,nes nėra kam jos pakeisti.

  • 2021-03-19 at 13:21
    Permalink

    Problema kitur.Širvintos atgaivintos,pastatytos ne vietinių.Visus teigiamus pokyčius padarė atvykėliai iš kitur.Širvintos niekada nežengė pirmyn,kai valdė vietiniai.Atsiprašau ką įžeidžiu,bet vietinių mentalitetas,mąstymas neleidžia progresuot,užtat turim ką turim.Valdžia,kaip sako,gudrių durnių rankose.

  • 2021-03-19 at 10:56
    Permalink

    Jo, ir buvę nariai nejaučia jokios atsakomybės už tai, kad kažką darė ne taip ir tuo būdu sukūrė idealią dirvą tokioms asmenybėms suvešėti.
    Lygiai kaip ir dabartinė opozicija šventai įsitikinusi, kad viską daro idealiai. Visi kas pabando pakritikuoti – niekšai, norintys pakenkti

    Ir komentaras žemiau tik patvirtina, kad opozicijos (ne vien Virginijaus) viešieji ryšiai silpni.

  • 2021-03-19 at 10:46
    Permalink

    Bet ji šaunuolė. Pasinaudojo tuo, kad buvusieji vengė girtis nepadarytais, bet suplanuotais darbais. Taip jiems ir reikia

  • 2021-03-19 at 10:45
    Permalink

    Opozicijos vaidmuo pirmiausia – vertinti ir viešinti valdančiųjų darbus, jų atlikimo būdus, kainas, už kuriuos tie darbai atliekami. Ir , aišku, vertinti reiškinius, kurie smaugia demokratiją. Mano nuomone, dabartinė opozicija tai daro, ir daro neblogai.
    Problema yra ta, kad daugumai širvintiškių opozicija nereikalinga. Širvintiškiai gyvena dabartimi – jiems tinka, kad darbai atliekami tokiomis kainomis, kokių nėra kitur , jiems tinka meras, kuris vadovaudamas rajonui, kuriame jau nėra nė 15000 gyventojų pasiskiria sau algą kaip didmiesčio mero , jiems tinka, kaip kertami sveiki medžiai miestelyje , žodžiu, viskas gerai, puikioji markize
    Negerai bus dabar patenkintiems tada, kai užsisuks europinių ir biudžeto lėšų kranelis, kai neliks ką stambiai numelžti , kai dievinama mierė pakels sparnus, nes mes ją rinksime į Seimą, arba ne, ką ten į Seimą – į Prezidentes…. –

  • 2021-03-19 at 10:44
    Permalink

    Parengė projektus, kurie jau buvo viešųjų pirkimų tarnyboj paskelbti. Daug apie tai rašyta. Lengva parengti kitų rankomis

  • 2021-03-19 at 10:39
    Permalink

    Tik tiek, kad ŽP būdama savo laiku opozicijoje nesėdėjo ir nešvaistė tuščiai laiko. Subūrė komandą, paruošė idėjų projektus. O dabar ką turime? Taip, dar yra 2 metai, bet jei taip toliau, tai…
    Jūsų daržas, jūsų pupos…

  • 2021-03-19 at 10:10
    Permalink

    Gal aš neteisus. Nežinau. Norėjau kaip geriau

  • 2021-03-19 at 09:59
    Permalink

    Ir jeigu norime, kad opozicija galėtų realiai kažką veikti, turime įstatymais pasiekti, jog ir jie disponuotų tam tikra dalimi biudžeto. Patikėkite, valdantieji iš principo nepritars opozicijos siūlymams ir neskirs jų įgyvendinimui lėšų. Nes tik taip gali parodyti, kokia opozicija bloga. Ir taip yra visoje Lietuvoje ir ES. Yra ir kitur.

  • 2021-03-19 at 09:56
    Permalink

    Visada taip būna. Atrodo, kaip trenksi kumšteliu per stalą, ir viskas pasikeis, išsispręs. Bet tik pabandžius veikti ir iš tiesų veikiant, supranti, koks skirtumas tarp įsivaizdavimo ir tikrovės. Teoretikai lūžta pirmutiniai, vėliau pragmatikai. Lieka, tai kas, lieka. Ir lieki vienas, kaip pirštas. Ir tampi opozicija, ne tik valdantiesiems, bet ir… Manau, apie tai, nors ir aptakiai, reikės parašyti.

  • 2021-03-19 at 09:56
    Permalink

    Yra tekę būt ir opozicijoj, ir valdančiojoj daugumoj. Ir noriu pasakyti, kad realiai veikti turi tik valdantieji. Nes jie disponuoja lėšomis. Opozicijos niekada niekas neprileido ir neprileis prie pinigų. Va ir dabar, jei Sarpauskas duos į teismą dėl mokyklų jungimo, jis mokės iš savos kišenės. O savivaldybė ginsis už mūsų visų pinigus. Va tokia ta realybė.

  • 2021-03-19 at 09:44
    Permalink

    Pasišpilkavot, vienas kitam paoponavot. Na tai štai ir opozicija. Kai kam tai labai patinka.

  • 2021-03-19 at 08:47
    Permalink

    Kurioje vietoje ką sumenkinau?
    Norėjau išjudinti diskusiją, pateikti savo pastebėjimus, patarti. Bet kitų judinimas iš letargo, idėjos, patarimai nėra nei darbas, nei jokia vertybė…
    Atsiprašau, kad sutrukdžiau miegantiems

  • 2021-03-19 at 08:42
    Permalink

    Paprastai iš tokių save teisuoliais laikančių, gaunasi šnipštas. Ko vertas žmogus, kuris visus menkina, bet pats nieko nedaro?

  • 2021-03-19 at 08:38
    Permalink

    Jo… Su viešaisiais ryšiais pas Jus visada buvo prastai

  • 2021-03-19 at 08:29
    Permalink

    Kiekvienas turi dirbti savo darbą. O planus ir matymus pateiks, kai kandidatuos. Be to, atėjusi nauja valdžia privalo tęsti buvusiųjų projektus ir tik būdami valdžioje rengti naujus projektus. Visoms procedūroms išeina apie 3-4 metus. Tokia realybė. Tad vieno nekantraus berniuko kojelių trepsėjimas nieko nepakeis.

  • 2021-03-19 at 08:14
    Permalink

    Nežinau ką čia norėjote pasakyti su tais apibrėžimais. Visai nesvarbu. Esmė nesikeičia nei trupučio – ŽP kolkas neturi lygiaverčio aktyvaus, pilno idėjų ir energijos konkurento. Ir vargu ar turės iki rinkimų

  • 2021-03-19 at 08:06
    Permalink

    Opozicija – politinė grupė, motyvuotai prieštaraujanti valdančiųjų (demokratijos sąlygomis paprastai daugumos) nuomonei ar vykdomai vidaus ir užsienio politikai. Parlamente opozicija formuluojama iš partijų, kurioms rinkimuose nepavyko gauti daugumos.

  • 2021-03-19 at 08:03
    Permalink

    Opozicija (politika), politinė grup(uot)ė, partija, prieštaraujanti vyraujančiai politikai, grupei. Vikipedija.

  • 2021-03-19 at 07:59
    Permalink

    Virginijau, sklypai buvo tik pavyzdys kaip reikėtų dirbti. O norėta buvo pasakyti, kad opozicija visą laiką tik velkasi paskui Živilės šešėlį, užuot perėmus iniciatyvą ir lyderystę. Vien tik Pinskuvienės darbų kritikavimas ir tampymas jos po teismus nėra jokia lyderystė. Gerai, nuversite Pinskuvienę, o ką geriau nuveikti ruošiatės? Nieko arba beveik nieko. Jokių planų, jokių projektų, jokių idėjų. Bent jau nemačiau, negirdėjau. Yra taiklus posakis – geras žmogus ne profesija.
    Nematau toliau prasmės diskutuoti, nes iš esmės net ir nevyksta jokia diskusija.

  • 2021-03-19 at 00:01
    Permalink

    devynių aukštų daugiabučiai nykstančiame ir gyvenimiškai jaunoms šeimoms nepatraukliame mieste su sužalota švietimo sistema? po metų kitų jau bus dabartiniuose daugiabučiuose negyvenamų butų.

  • 2021-03-18 at 23:27
    Permalink

    “Jei Lietuvos vadovybė Dalia Grybauskaitė pasikeistų, būtų labai net gera šalis. Visose šalyse yra daug gerų ir protingų žmonių” Pasikeitė vadovė. Turim vadovą. Jau pakeitėm. Dabar švelnus, gražus ir Rusija jo nekritikuoja.
    Dainiau, Jūsų pasiūlymo: “Tai paimkite apvažiuokite Širvintas, rasite dar 10 panašių užleistų sklypų”, opozicija į pavasario sesiją neįtrauks. Bandykite įsiūlyti daugumai. Ji mėgsta iš viso rajono apleistų ir neprižiūrėtų pastatų išsirankioti būtent tuos, kuriuos…
    Tame sklype, prie Sąžalyno, ir dar gretimame, atsiras, ko gero devynių aukštų daugiabučiai. Nes Širvintoms to reikia, trūksta bendrame kraštovaizdyje išsišokimų. Mes to nusipelnėme.

  • 2021-03-18 at 22:22
    Permalink

    Kokios problemos? Jei kitur mokama daugiau, nauja taryba gali prabalsuoti už didesnes algas tarybos nariams. Meras vienas tokių sprendimų nepriima.

    Be to kažkur girdėjau, kad pririš merų algas prie gyventojų skaičius. Galėtų tą patį padaryti ir su tarybos narių atlygiu. Kuri partija teikia pasiūlymą?

  • 2021-03-18 at 20:00
    Permalink

    Pagrindinis merės tikslas: kuo daugiau rinkėjų gyvenančių iš savivaldybės malonės (darbo vietos jai pritariantiems ir visokiausiai pašalpiniai iš savivaldybės biudžeto). Ne valstybiniame sektoriuje turi būti toks skurdas, kaip lenkų valdomuose Šalčininkuose. Jokių darbdavių, sukuriančių daug darbo vietų ir mokančių aukštą darbo užmokestį.

  • 2021-03-18 at 18:38
    Permalink

    Teismų maratonas? Nieko negirdėjau apie tokį
    Kokia tiesa išlįs, kaip yla iš maišo? Nejaugi dar kažkas yra, ko mes iki šiol nežinome? Šiaip jau visi tas tiesas žino, bet visiem (daugumai) su tuo viskas OK

  • 2021-03-18 at 18:24
    Permalink

    Aš jos nerinkau mere, tai ir liežuvis neapsisuka, jos taip vadinti. Yra įrodymų, kad ji pirko balsus, nes labai jau norėjo pripulti prie ES finansuojamo lovio. Jai tai pavyko, bet aš jai asmeniškai nepavydžiu, kiek tai kainuos iš asmeninių lėšų. ( jeigu juokais, jos vietoj nusišaučiau su durų rankena)… Jeigu rimtai, tai suprantu, kad premjeras, kuris dangstė Ž.P ir paskyrė sav. vyriausybės atstovą, o dabar kai teismų maratonas pasieks kuliminaciją, jai bus apgailėtinai striuka. Na, bet to ir reikėjo tikėtis su kiekviena diena, kuomet ji pradėjo eiti merės pareigas, tik žinoma ne jai pačiai. Manau, kad ji turėjo būti apsaugota trigubu sluoksniu, nes tiesiog nepagalvojo, kad tiesa išlįs, kaip yla iš maišo, o jeigu ir galimai apgalvojo savo veiksmus, vis tiek norėjo tą teisingumą priešininkų paveikti jeigu ir ne už mažą atlygį, tai už labai didelį….

  • 2021-03-18 at 16:23
    Permalink

    Taip, bet tarybos nariai dirba visuomeniniais pagrindais, o merai už 3540 eurų atlyginimą. Tai jei iš pirmųjų nieko negali reikalauti, nes dirba iš esmės už dyką, tai iš esamų ir būsimų merų gali kažko tikėtis, kad padarytų. Be to, mūsų rajone visiems labai kažkodėl reikia lyderio, kuris visus darbus už kitus nudirbtų. O jei tokio nėra, tai tada bus gerai ir Pinskuvienė su savo komanda.

    Jei konservatorių vadovybė pasikeistų, būtų labai net gera partija. Visose partijose yra daug gerų ir protingų žmonių

  • 2021-03-18 at 15:46
    Permalink

    Taryboje turėti daugumą svarbiau negu mero poziciją. Meras be tarybis palaikymo =0.
    Gsl balsuočiau už VS, bet niekad nebalsuosiu už konservatorius.

  • 2021-03-18 at 15:35
    Permalink

    Esate teisi. Tokios įmonės, kaip Teltonika, kurios Molėtuose įdarbins 500 darbuotojų (su 2000+ eurų atlyginimais) Širvintose niekada neįsikurs tol, kol mere bus ŽP. Kodėl? Todėl, kad tai merei reikštų įtakos praradimą. Virvutė, kuria valdo savo lėles ŽP, yra darbo vietos. Todėl ŽP yra labai naudinga, kad kuo daugiau žmonių dirbtų valdiškose – nuo savivaldybės priklausančiose – įstaigose. Būsimi kandidatai į merus čia ir turėtų dėti akcentą: “Pritrauksiu stambių įmonių į mūsų rajoną”

    Taip, ledai jau pajudėjo. Bet ledai turi tokią savybę, kad kartais užstringa ledų sangrūdose…

  • 2021-03-18 at 15:17
    Permalink

    Nezinau ar yra solidziu verslininku, kurie noretu kurti versla Sirvintuose. Nes daugumai zmoniu, kurie masto savo galva ir be roziniu akiniu, sis totalitarinis valdymas Sirvintuose nelabai tam patraukli vieta. Bet, cia tik laikinas dalykas, ledai jau pajudejo. Ir as tikiuosi, kad zmones per rinkimus atsibus is letargo miego.

  • 2021-03-18 at 14:42
    Permalink

    Galbūt ŽP tuos valstybinius sklypus ruošiasi pafundyti savo bičiuliams, o gal ir ne. Bet juk dabar klausimas ne apie tai.
    2023 m. vėl bus kokie 7 kandidatai į merus. Negi taip sunku būsimiems kandidatams būti aktyviems ir kiekvieną dieną rinkti taškus? Gerai, merė paskelbė apie 2 apleistus sklypus. Tai paimkite apvažiuokite Širvintas, rasite dar 10 panašių užleistų sklypų ir piarinkite kiekvieną dieną po vieną per FB ir žiniasklaidą, kaip tą daro ŽP. Juk yra žymiai lengviau būnant opozicionieriu rodyti pirštu ir sakyti “Va, užleista čia ir čia, ko netvarkote? Nesugebate? Tai leiskite man. Padarysiu geriau” negu, būnant meru, sakyti “Čia užleista, bet tuoj sutvarkysiu”.
    Ir taip visose srityse. Sklypai čia tik pavyzdys. ŽP būsimus kandidatus lengvai apžaidžia mikrodvikovose, o tada galutinį rezultatą turime tokį, kokį turime.

  • 2021-03-18 at 14:29
    Permalink

    Mano nuomone, LABAI GERAI daro Lelija ir zemes savininkai prie Atzalyno. Nes jie mokosi is savivaldybes, kaip tvarkomi reikalai (arba, kaip reikia tvarkyti reikalus). Nes metamas bumerangas, visada gryzta atgal.

  • 2021-03-18 at 14:14
    Permalink

    Verslas, už tinkamą, su leidimais statyti ir komunikacijomis, ir tinkamoje vietoje esantį sklypelį, lyg tyčia tinkantį norinčiam jį išsinuomoti, dosniai padėkoja. Atsiunčia kokius 200 – 300 tūkstančių „arbatinių veislių rožių“. Todėl labai svarbu turėti sklypų, lyg savo. Bet tai nekaip su niekuo nėra susiję.

  • 2021-03-18 at 13:03
    Permalink

    100 liūtų?
    Pasimatė kiek liūtų turime per mokyklų sujungimo istoriją

  • 2021-03-18 at 12:12
    Permalink

    Aš labiau bijau 100 avių armijos, vedamos liūto, nei 100 liūtų armijos, kurią veda avis.
    (Charles Maurice de Talleyrand)

  • 2021-03-18 at 11:19
    Permalink

    ŽP savo feisbuke kalba apie abu sklypus

  • 2021-03-18 at 11:17
    Permalink

    Man atrodo, kad pasiklydote mažame Širvintų mieste. Straipsnis yra apie sklypą prie stadiono, priešais SODRĄ, o nukeliavote į kitą miesto galą, prie Atžalyno.

  • 2021-03-18 at 11:16
    Permalink

    Virginijau, galite nepasakoti. Tai Jūsų reikalas. Šiek tiek apie tą sklypą papasakojo ŽP savo FB.
    Deja, bet tai ne vienintelis atvejis, kai opozicija vėluoja su reakcija. Tas bėgimas paskui ŽP vyksta nuolat.
    Opozicija gaudo varnas, o po to stebisi ir labai pyksta – kokie blogi ir durni rinkėjai, opozicijos neįvertino – Pinskuvienę išsirinko…
    Sėkmės ir Jums

  • 2021-03-18 at 11:01
    Permalink

    Sklypas prie Atžalyno turi savo istoriją…
    Nuo 1992m. iki dabar, na tarkim, kokių 2015m… nutekėjo daug vandens, ir buvo visokių reikalų. Kažkas sklypą turėjo, tiksliau, buvo kooperatyvo pajininkai. Po to kažkas, o gal kai kas viską supirko. Po to pakito pirkėjų santykių kokybė. Po to buvo neapdairiai neskubama. Po to įvyko tai kas įvyko… Gal revanšas.
    O kadangi, Dainiau, jautiesi lyg merė įvarė įvartį, tai ir nepasakosiu kaip viskas buvo. Teks pačiam pasirūpinti… Sėkmės.

  • 2021-03-18 at 10:37
    Permalink

    Šuo atveju ir sklypo prie Atžalyno atveju Živilė teisi. Kiek gi gali gulėti tas gelžbetonis tarp piktžolių?
    O be to, viskas surašyta sutartyse. Tad vietos interpretacijoms ir pykčiams čia neturėtų būti.

    Akmuo į opozicijos daržą – nebėkite visą laiką paskui Pinskuvienę. Negi neįmanoma buvo šio klausimo pakelti pirmiems. O dabar visi laurai teks Pinskuvienei. Ir pelnytai.
    1:0 Pinskuvienės naudai

  • 2021-03-18 at 10:19
    Permalink

    Gyvenau tais laikais, bet nežinau, kaip atrodė reketas. Iš kur mergaitė žino?

  • 2021-03-18 at 08:13
    Permalink

    Koks čia reketas? 83 tūkstančiai labai mažai. Merė su savo chebra, teismuose su neteisėtai atleistaisiais, iššvaistė apie 300 tūkstančių savivaldybės lėšų (nureketavo rajono gyventojus), ir dauguma rinkėjų labai patenkinti.

Comments are closed.