Neužmirškime paskambinti ir pasakyti šiltų žodžių tiems, kuriuos mylime

  Vis ryškiau šviečianti saulutė, palengva besiskleidžiantys gėlių žiedai ir rytais pasveikinančios paukščių giesmės primena apie atbundančią gamtą ir gražiausią pavasario šventę – Šventas Velykas. Lai šis Kristaus Prisikėlimas suteikia vilties ir stiprybės, o margučių spalvos primena, kad gyvenimas yra spalvotas ir gražus.

   Linkime gražių švenčių, kurias jau antrus metus švęsime susikaupę ir be būrio artimųjų šalia. Tačiau neužmirškime paskambinti ir pasakyti šiltų žodžių tiems, kuriuos mylime.

Su geriausiais linkėjimais –

Širvintų rajono savivaldybės

tarybos nariai opozicijoje

3 thoughts on “Neužmirškime paskambinti ir pasakyti šiltų žodžių tiems, kuriuos mylime

  • 2021-04-04 at 09:33
    Permalink

    Nedėkite visų kiaušinių į vieną pintinę… Bet ėmėme ir sudėjote beveik visus. Vienoje pintinėje 15, kitoje tik 6. Ir pusiausviros bei svertų taisyklė neveikia. Net ir taje mažojoje pintinėje pagrindiniai resursai ir išgalės panaudojamos sveikinimams visų įmanomų švenčių proga. Iš prastos sėklos gero derliaus nesitikėkite. Iš supuvusio kiaušinio niekada neišsiris erelis. Savimyla niekada savo baltų rankų į sunkų opozicijos darbą nesiteps. Atgimkime savo vidumi, atsakomybe ir sąžine.

  • 2021-04-03 at 20:56
    Permalink

    Mes jus rinkome ir suprantame, kad nėra lengva, tačiau panaudokite visus turimus resursus ir atstovaukite su visomis savo išgalėmis savo rinkėjams – Mums visiems civilizuotiems Širvintų r. sav. žmonėms. Tikėkime Šv. Velykų stebuklu, kad teisingumas nugalės!

  • 2021-04-03 at 19:59
    Permalink

    Būkite sveiki, drąsūs ir aktyvesni

Comments are closed.