Kokį turtą mūsų rajonas nori perduoti Ukmergės savivaldybei?

Krašto žinių fotomontažas

/ PAGAL TARYBOS SPRENDIMO PROJEKTĄ /

 Kadangi skaitytojai domėjosi, kokį turtą mūsų rajonas nori perduoti Ukmergės savivaldybei, pavartėme Tarybai siūlomą sprendimo projektą ir štąi, ką radome.

    Trečiadienio posėdžio metu tarybai bus teikiamas siūlymas skamba taip: “Perduoti Ukmergės rajono savivaldybės nuosavybėn turtą, išvardintą priede, savarankiškosioms savivaldybės funkcijoms vykdyti….”

   Projekto aiškinamajame rašte teigiama: “Širvintų rajono savivaldybės administracija baigė pusiau požeminių konteinerių aikštelių įrengimo Širvintų mieste projektą, todėl liko nenaudojamų 11 vnt. antrinių žaliavų konteinerių plastikui, 11 vnt. antrinių žaliavų konteinerių popieriui ir 11 vnt. antrinių žaliavų konteinerių stiklui. Širvintų rajono savivaldybės administracija, atsižvelgdama į turto panaudojimo racionalumo ir efektyvumo principus, pasiūlė Ukmergės rajono savivaldybei perimti nuosavybėn minėtus konteinerius. Ukmergės rajono savivaldybės taryba, įvertinusi pateiktą pasiūlymą, priėmė sprendimą perimti priede išvardintą turtą. Priėmus sprendimą, turtas bus perduotas Ukmergės rajono savivaldybės nuosavybėn.”

Perduodamo turto sąrašą ir vertę rasite čia:

 

 

 

6 thoughts on “Kokį turtą mūsų rajonas nori perduoti Ukmergės savivaldybei?

  • 2021-05-25 at 13:18
    Permalink

    Aš Pinskuvienės darbais seniai nesižaviu. Darbų planuoti nemoka. Jinai nori tik pasirodyti. Tad ir knisa visą miestą. Aš ne centre gyvenu. Ačiū dievui. Gyvenu toliau nuo centro prie sulopytos gatvės. Bet nepatyriu jokių nepatogumų dėl važiavimo. Pinskuvienei svarbu sveikatos apsauga, kaip pravažiuos greitoji pas ligonį? Jinai džiaugiasi, trina rankomis, kad jau per 6 metus dabaigia medicinos paslaugas.
    Ir dabar kas vyksta Vilniaus gatvėje argi normalu. Čia darbai tęsis, kaip ir baseino statybos. Ilgai ir su didėjančia verte.
    Vilniaus gatvę tvarkanti įmonė ar nepatikima arba Pinskuvienė nemoka pinigų. (Pinigus juk Pinskus “atvežė”). Taip teigiama šeimos laikraštyje.
    Pradedant estrados statyba: trys kartus tą patį darbą darė, lentos plaukiojo upe. Vykdant aikštės statybą, kiek kartu buvo daroma ir ardoma ir vėl iš naujo daroma. Apie baseino statybą iš vis baisu kalbėti: krito cementas, jis buvo išvežamas, prie baseino nieko neleido prieiti. Negi niekas nesusidomės baseino statyba.
    Pinskuvienė Ukmergei perduoda turtą ne pirmą kartą. Buvo perduota medicininė įranga, bet dar tuo laiku žmonės tylėjo, pasitikėjo ja.

  • 2021-05-25 at 12:43
    Permalink

    Norfos, Iki ir jų apyvarta – tai smulkmena, o jūs įsivaizduokite, kad žmogų ištiko infarktas, insultas, kilo gaisras ar kitokia ypatingos skubos reikalaujanti nelaimė. Kaip privažiuoti tarnyboms? Bet… “Širvintos beprotiškai gražėja”… ir visiems viskas gerai.

  • 2021-05-25 at 12:13
    Permalink

    O jums nieko, kad tokia betvarkė su miesto centru?
    Tokie darbai turi būti daromi arba labai greitai, arba etapas. Dabar kiek laiko jau kai neįmanoma pravažiuoti? Šiandien važiavau pro šalį. Keli darbininkai dirba.
    Dar nesutvarkė ką iškniso, vėl toliau ardo asfaltą. Kaip tokie iki, norfa vadai tyli. Tikrai apyvarta krito…

  • 2021-05-25 at 10:30
    Permalink

    Pinskuvienė mato tik miesto centrą ir Vilnių. Mes ir mūsų kaimai jai visai neįdomu. Pašalpininkai, kaip jinai mus vadina sėdit ir sėdėkit.

  • 2021-05-25 at 09:58
    Permalink

    Kam atiduoti kitam rajonui nesuprantu, čia kažką sugalvojus Pinskuvienė ko mes nežinome. Nes iš jos ir savivaldybės darbuotojų teisybę sužinoti labai sunku.
    Nesvarbu, kad jie yra beveik nusidėvėję, tai nereiškia, kad juo naudoti negalima.
    O ar čia nebus Pinskuvienės reklama kitame rajone? Nes jinai neriasi iš kailio, kaip išsireklamuoti.
    Pagal Pinskų laikraštį dabar rajone dirba du žmonės; Pinskus pinigus “gamina” , o Živilė juos žarsto.

  • 2021-05-25 at 08:46
    Permalink

    Pas mus pačius pilnos pamiškės šiukšlių. Gal geriau šituos konteinerius sustatykim. Švariau bus

Comments are closed.