Maistas ir papildai šunims, ką pasirinkti?

    Maistas reikalingas tam, kad galėtume išgyventi ir funkcionuoti, tačiau nuo maisto priklauso ir mūsų išvaizda, savijauta ir būklė. Žmonės stengiasi maitintis kuo geriau ir maistingiau, kad išliktų jauni, žvalūs ir stabilūs, tačiau tai reikalinga ne tik žmonėms, bet ir jų geriausiems draugams šunims. Šunys neturi saiko jausmo, dėl to galėtų suvalgyti viską, tačiau taip daryti nėra gerai, dėl to šeimininkas atrenka tinkamą maistą ir jį įdeda į dubenėlį tam tikru metu, jog šuo nepersivalgytų. Parduotuvėse matome didžiulį šunims skirto maisto pasirinkimą, tačiau į ką reikia atkreipti dėmesį, koks maistas sveikiausias ir geriausias?

      “Ontario” maistas šunims teikia tik geriausius maisto produktus, jog šuo būtų energingas, sotus ir laimingas. Juk šuo yra mūsų šeimos narys, kuriam norime pačio geriausio. Maistas gaminamas iš aukščiausios rūšies ingredientų, nenaudojamos maisto medžiagos, kurios gali sukelti šunims alergiją, įvairias skrandžio ligas ir kita. Maiste yra pakankamai riebalų, jog šuo turėtų energijos ir galėtų lakstyti visą dieną, taip pat ir baltymų, nes tai šuns dietos dalis. Gyvulinės kilmės baltymai yra reikalingi tam, kad kraujas nenusilptų, kad būtų galima gerai ir stipriai jaustis. Galima rinktis vištieną, ėrieną, pagal tai, ką mėgsta Jūsų šuo, arba pagal jo valgymo ypatybes. Taip pat sausame maiste yra ir bulvės su ryžiais, kurie suteikia sotumo jausmą. Visas sausas maistas gaminamas taip, jog būtų lengvai suvirškinamas ir greitai atsirastų sotumo jausmas, netroškintų šuns ir nesukeltų jam diskomforto.

     Žinoma, valgio racioną reikia nuolat keisti, pildyti ir atrasti naujų produktų, kurie suteiktų jėgų. Tačiau galima pasinaudoti vitaminų ir papildų pagalba. Kaip žinome, papildais galima užpildyti trūkstamų vitaminų kiekį, suteikti plaukams ir odai žvilgesio, žvalumo ir suteikti energijos. Kaip ir žmonės, taip ir gyvūnai privalo naudoti papildus ir vitaminus, jog galėtų funkcionuoti, Daugiau apie vitaminus ir papildus skaitykite čia: https://www.alphazoo.lt/produkto-kategorija/sunims/vitaminai-ir-papildai-/.

    Rūpinkitės ir mylėkite savo gyvūnus,nes jie yra mūsų geriausi draugai ir pagalbininkai. Be jų namuose nebūtų jaukumo, niekas nepasitiktų su džiaugsmu prie durų.

Užsakymas ŠS Nr. 21-55