Kaip pašalinti raudonus plaukų dažus?

  Dauguma žmonių mano, kad raudoni plaukų dažai yra sunkiausiai pašalinami iš plaukų, todėl, kai kas nors pasako, kad planuoja plaukus dažyti raudonai, jie pradeda panikuoti: “Nedarykite to, niekada jų neišvalysite! Tačiau, priešingai šiam paplitusiam įsitikinimui, raudonus plaukų dažus iš tikrųjų gana lengva pašalinti iš plaukų.

   Jei jums įstrigo ugninės raudonos spalvos sruogos, kurių visiškai negalite pakęsti, nebijokite: yra 3 greiti ir paprasti sprendimai jūsų raudonai karštų plaukų problemai išspręsti, ir visi jie leis jums turėti plaukų spalvą, kuria tikrai galėsite džiaugtis.

Pasirinkite kitą spalvą

  Rekomenduojama:100 % augaliniai plaukų dažai iš VitrinaPro.lt

   Prieš pradedant nagrinėti įvairius raudonų plaukų dažų šalinimo procesus, visų pirma turite nuspręsti, kokios spalvos plaukus norite turėti po raudonų plaukų spalvos pašalinimo. Galite rinktis iš trijų skirtingų variantų: pereiti prie šviesesnės plaukų spalvos, tamsesnės plaukų spalvos arba tiesiog visiškai pašalinti raudonus plaukų dažus ir vėl džiaugtis natūraliu tonu.

   Atminkite, kad kiekvienam iš šių procesų reikės atlikti skirtingus veiksmus.

   Pereiti prie tamsesnio atspalvio yra daug paprasčiau, nes tamsesnius plaukų dažus galite užtepti tiesiai ant raudonos spalvos ir akimirksniu pasiekti norimą plaukų spalvą.

   Visiškai pašalinti raudonų plaukų dažus ir džiaugtis natūraliu tonu taip pat paprasčiau nei šviesinimo procesas, tačiau vis tiek reikia tam tikro laiko ir pastangų.

   Atsižvelgdami į tai, nuspręskite, kokia spalva norėtumėte baigti, tada toliau rasite atitinkamą procedūrą.

Šviesesnių plaukų procedūra

  Kaip jau minėjome, negalima užtepti šviesesnių plaukų dažų ir tikėtis, kad jie iš karto taps šviesūs. Kai plaukai nudažyti raudonai, jų tiesiog neįmanoma pašviesinti kitais dažais, o bet kokie jūsų pasirinkti dažai tikriausiai negalės panaikinti raudonų tonų, net jei jie šiek tiek pašviesės.

  Pirmasis žingsnis į šviesesnius plaukus – naudoti plaukų dažų valiklį. Plaukų dažų šalinimo priemonės daro būtent tai, ką sako: švelniai pašalina plaukų dažus iš plaukų. Įsitikinkite, kad plaukų dažų valikliu visiškai padengėte plaukus, kad nepraleistumėte sruogų ar gabalėlių. Užtepę plaukų dažų valiklį, leiskite jam magiškai veikti ant jūsų plaukų ir tik tada išskalaukite raudonus dažus. Atkreipkite dėmesį, kad plaukų dažų valiklis gali nepajėgti pašalinti visų raudonų plaukų dažų, tačiau jų bus pakankamai, kad galėtumėte tęsti šviesių plaukų misiją.

  Panaudoję plaukų dažų valiklį pastebėsite, kad daug raudonų atspalvių yra išplauti, ir galite pastebėti, kad jūsų plaukai yra net šiek tiek šviesesni nei anksčiau. Kai kurioms moterims šio subtilaus pašviesinimo pakaks, kad jos būtų patenkintos. Tačiau jei norite šviesesnio atspalvio, teks naudoti baliklį. Baliklį naudokite tik tada, jei jūsų plaukai yra sveiki ir geros būklės, antraip galite dar labiau pakenkti savo sruogoms.

  Jei nusprendėte šviesinti plaukus norėdami šviesesnio atspalvio, turite užtikrinti, kad baliklis būtų užteptas ant visos jūsų garbanos ir neliktų jokių papildomų gabalėlių. Kruopščiai užtepę baliklio, palikite jį veikti iki valandos arba kol pasieksite norimą atspalvį. Jei pastebėsite, kad jums vis dar reikia šviesesnių plaukų, eikite į priekį ir užtepkite daugiau baliklio kitai procedūrai.

  Paskutinis žingsnis siekiant šviesios šviesių plaukų spalvos po raudonumo – užtepti naujų plaukų dažų. Turite pasirinkti pelenų blondinės atspalvį ir jis turi būti vienu lygiu šviesesnis už jūsų dabartinį atspalvį. Tai būtina norint išvengti išliekančių raudonų atspalvių ir kad po dažymo proceso neliktų pilko ar žalio atspalvio košmaro.

  Norėdami dažyti plaukus, išskirstykite plaukus ir kruopščiai užtepkite plaukų dažus nuo šaknų iki galiukų. Įsitikinkite, kad nepaliekate jokių plaukų gabalėlių ir greitai tepate plaukų dažus, kad rezultatas būtų tolygus ir nepriekaištingas.

  Šio proceso metu turėsite atidžiai stebėti plaukus, nes tonavimas gali vykti neįtikėtinai greitai. Pasiekę norimą plaukų spalvos atspalvį, eikite į priekį, išplaukite plaukų dažus ir galėsite tęsti darbą. Auksinė blondinė ir smėlio blondinė atsiras greičiau nei pelenų blondinė ir natūrali blondinė, todėl įsitikinkite, kad stebite spalvos pokyčius, kad prireikus galėtumėte išplauti.

Užsakymas ŠS Nr. 21-92