Kernavėje paminėta Policijos (Angelų Sargų) diena

Nuotrauka Širvintų rajono savivaldybės

Šiandien paminėta Policijos (Angelų Sargų) diena Kernavės Švč. Mergelės Marijos Škaplierinės bažnyčioje, Šv. Mišias aukojo kunigas Marius Talutis. Gražios šventės metu buvo išsakyta daug šiltų žodžių ir linkėjimų, padėkota už sunkų darbą, linkėta stiprybės, sveikatos. Nuoširdžiai dėkojame Širvintų rajono savivaldybės merei Živilei Pinskuvienei, vicemerei Janinai Pažusienei, administracijos direktorei Ingridai Baltušytei-Četrauskienei, pavaduotojai Dovilei Audėjūtei už sveikinimus, padėką ir ypatingą dovaną, kiekvienam pareigūnui ir komisariato darbuotojui apsilankyti naujajame Širvintų baseine atgauti jėgas bei pasimėgauti vandens pramogomis. Dėkojame seimo nariui Jonui Pinskui už sveikinimą, Lietuvos Respublikos trispalvę, padėką skirtą visam komisariato kolektyvui. Už nepriekaištingą tarnybą Seimo nario Jono Pinskaus padėkos buvo įteiktos: Širvintų rajono policijos komisariato vyresniajai tyrėjai Aušrai Mikalajūnienei, vyresniajam tyrėjui Pauliui Kirtikliui, tyrėjai Jurgitai Pakalnienei ir vyresniajam tyrėjui Sauliui Bareckui, tyrėjai Gintai Čepienei.

   Dėkojame Širvintų r. priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkui Eugenijui Iziumcevui, Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos specialistėms.
   Dėkojame kunigui Mariui Talučiui už jaukų priėmimą Kernavės bažnyčioje, dėkojame kavinės „Kerniaus baras“ savininkei Editai Lazauskienei už užkandžius.
   Parodytas dėmesys, nuoširdūs sveikinimai ir apdovanojimai mus skatina ir toliau atsakingai tarnauti žmogui. Ginti. Saugoti. Padėti.
Širvintų rajono Policijos komisariatas

3 thoughts on “Kernavėje paminėta Policijos (Angelų Sargų) diena

  • 2021-10-03 at 09:04
    Permalink

    pritariu anonimui. Dabar ponų šeima absoliučiai visur. Kaip blogas sapnas.

  • 2021-10-03 at 08:54
    Permalink

    Puikiai visi atrodo ir ačiū dievui Pinskų šeimynos nėra. Nuotrauka nuostabi. Laukiame ir daugiau tokių nuotraukų iš Kernavės. Gamta graži, žmonės netarnaujantys Pinskams ir turintys savo nuomonę. Čia didelis pasiekimas.

  • 2021-10-02 at 09:32
    Permalink

    AČIŪ už sveikinimus.

Comments are closed.