Personalo atrankos agentūros – pagalba ir verslui, ir darbo ieškantiesiems

 

   Esate verslininkas, norintis savo įmonės kolektyvą papildyti sąžiningais, darbščiais, lojaliais darbuotojais, tačiau neturite žmogiškųjų išteklių ar dėl kitų priežasčių naujos darbuotojų atrankos nevykdote savarankiškai? O gal stovite kitoje barikadų pusėje, tai yra esate asmuo, ieškantis patrauklaus darbo pasiūlymo Lietuvoje ar užsienyje? Universalus „receptas“ tiek vienu, tiek kitu atveju – „HEADEX Group“ – tarptautinė personalo atrankos bei įdarbinimo bendrovė, šioje srityje dirbanti jau daugiau nei 18 metų. Ilgametė patirtis, glaudūs bendradarbiavimo ryšiai su įvairių sričių įmonėmis, galybė sėkmės istorijų: galbūt jums kaip tik ir reikia tokio patikimo partnerio?

Personalo atrankos įmonės – nepamainomas pagalbininkas verslui

   Kalbant apie juridinius asmenis, ieškančius darbuotojų, personalo atrankos įmonės šiems teikia dvi pagrindines paslaugas – personalo atranką bei personalo nuomą. Iš plataus savo darbuotojų tinklo, verslo klientams, kaip potencialius kandidatus, rekomenduojame tik tuos asmenis, kurie geriausiai atitinka konkrečiai pozicijai aktualius reikalavimus. Vadinasi, rinkdamiesi iš geriausių, sutaupysite savo brangų laiką.

   Darbuotojų nuoma ar laikinasis įdarbinimas – dar viena populiarėjanti paslauga, aktualia tampanti įvairiose situacijoje:

  •       nuolatinių darbuotojų atostogų metu;
  •       esant padidėjusiam darbo krūviui;
  •       vykdant trumpalaikius projektus;
  •       prireikus pakaitinio darbuotojo, kai ieškomas asmuo, užimti kito, iš darbo išėjusio asmens pareigas.

    Ši įdarbinimo forma išskirtinė tuo, jog, atrinkus verslo kliento reikalavimus atitinkančius asmenis, šie įdarbinami tiesiogiai „HEADEX Group“ ar kitoje personalo atrankos įmonėje. Būtent pastaroji ir tampa atsakinga už sklandžius santykius tarp verslo kliento bei jo įmonėje dirbančio darbuotojo, išmoka šiam atlyginimą, užtikrina visas socialines garantijas ir kita.

  Pasirašius bendradarbiavimo sutartį su patikima personalo atrankos agentūra, būsite tikri, jog jūsų verslo idėjų įgyvendinimui darbščių, sąžiningų ir atsakingų darbuotojų tikrai nepritruks.

Ieškantiesiems darbo – kur kas daugiau nei darbo vieta

   Šiais laikais, kai internetas yra tapęs dažno iš mūsų kasdienybę, atrodytų, kas čia sudėtingo – susirasti darbą! Reikia paminėti, jog ne visos įmonės, galinčios tapti potencialiu jūsų darbdaviu, darbo skelbimus talpina internetiniuose portaluose. Dalis jų, bendradarbiaujančių su personalo atrankos agentūromis, ši klausimą būtent ir sprendžia viduje, pasirinkdamos iš turimų kandidatų. Dar daugiau sunkumų ieškant darbo savarankiškai, gali iškilti asmenims, kuriuos domina darbas užsienyje.

   Personalo atrankos agentūrų teikiamos įdarbinimo paslaugos yra nemokamos ir šios jums garantuoja ne tik poreikius atitinkančią darbo vietą Lietuvoje ar užsienyje. „HEADEX Group“, siekdama užtikrinti sklandžią adaptaciją naujoje darbo vietoje bei šalyje, pasirūpina reikiamų dokumentų tvarkymu, kompensuoja kelionės išlaidas, suteikia nemokamą apgyvendinime būste su visais patogumais.

Užsakymas ŠS Nr. 21-120