Moterų pavasario avalynė

  Keičiantis metų laikams, keičiasi ir avalynės stiliai! Ar galvojate, kaip išlikti elegantiška su pavasario avalyne? Moteriškos avalynės tendencijos pastaruoju metu smarkiai nesikeitė, tačiau keli patarimai, kokie batai madingi šį pavasarį, gali padėti išlaikyti kojas madingas ir nuostabias.

Platformos: Bateliai: skausmingi, bet paplitę

   Nors daugelis moterų tikėjosi, kad dėl stiliaus pokyčių masiškai išnyks platforminiai sandalai, deja, 2021 m. pavasaris platforminius sandalus pasitinka išskėstomis rankomis – ir storesniu padu, todėl jie dar aukštesni. Šį pavasarį populiariausios platforminės basutės yra neutralių žemiškų tonų, pavyzdžiui, smėlio, kreminės ir rusvos spalvos, todėl jos suteikia rafinuotumo bet kokiam pavasario ansambliui.

Į madą vėl grįžta kulniukai

   Daugelis moterų su džiaugsmu pastebės, kad po kelerių metų sumažėjusio populiarumo pleištai vėl grįžta į mados podiumus! 2021 m. pavasarį moteriški bateliai su pleištais gali tapti patogesne ir kartu stilingesne alternatyva kartais skausmingoms platformoms.

Sandalai: Sunkiai ir sunkiai: sandalai: per storus ir per plonus

   Kaip ir pastaruosius kelerius metus vyravo avalynės tendencijos, plonesnių, gladiatorių stiliaus sandalų populiarumas mažėja, juos nuolat keičia sunkesni sandalai, pavyzdžiui, pinti sandalai ir batų tipo sandalai. Šie sunkesni sandalai unikalūs tuo, kad leidžia pėdoms kvėpuoti ir įveikti karštį, bet kartu suteikia šiek tiek puošnumo jūsų vidinei madai. 2021 m. pavasario moteriškų sandalų tendencijose taip pat ieškokite storų ir plonų elementų derinio, pavyzdžiui, batų, kurie gali pasigirti daugybe plonų dirželių, pritvirtintų prie storesnio dirželio pagrindo.

   Apskritai 2021 m. pavasario sezono moteriškos avalynės tendencijos susijusios su pirmenybe žemės atspalviams, pavyzdžiui, tamsiems ir kreminiams, taip pat natūralioms medžiagoms, pavyzdžiui, kamštienai ir virvėms. Platformos aukštesnės, grįžta pleištai, o sandalai storėja, kad būtų galima atrodyti stilingiau. Jei pirkdami batus nepamiršite šių patarimų, jūsų 2021 m. pavasario batų kolekcija sužydės!

Apie ką galvoti renkantis avalynę?

   Pakartosiu, kad tinkamos avalynės pasirinkimas priklauso nuo daugelio dalykų, įskaitant dydį, patogumą ir kokybę. Rinkdamiesi avalynę negalvokite tik apie stilių ar madą. Geriausia, jei norėtumėte ir mados, ir patogumo derinio.

Avalynės pasirinkimas

    Tačiau, jei juos tinkamai stilizuosite (kaip pamatysite kitame skyriuje), su bet kokio tipo batais atrodysite gerai. Tačiau rinkdamiesi batus tik kaip mados pasirinkimą, galite netyčia nusipirkti kažką nepatogaus savo kojoms.

Naudodami netinkamą avalynę rizikuojate:

sugadinti savo laikyseną (kaip minėta)

nugaros skausmą (kuris gali tapti lėtiniu)

plaktuko formos kojų pirštai

įaugusius kojų nagus

nuospaudos ir (arba) pūslės

Užsakymas ŠS 21-134