Artėjančių švenčių nuotaiką skleis dovanotos eglės

  Artėja džiugesio ir vilties kupinos gražiausios metų šventės – šv. Kalėdos ir Naujieji metai. Šiais metais kaip ir pernai šventės bus kitokios – be didelių susibūrimų, šurmulio, ramesnės ir jaukesnės – bet ne mažiau laukiamos. Tai pats svarbiausias virsmas metuose. Šių švenčių laukimas toks pat svarbus kaip ir pačios šventės. Tai tikrai nuostabus laikas, skirtas ne liūdesiui, bet įvairiems geriems darbams, prasmingam bendravimui, gyvenimo peržvelgimui, planų kūrimui.

   Gamta, rodės, džiaugiasi kartu su mumis – papuošusi miestą baltu apklotu padėjo pagauti kalėdinę nuotaiką ir pasidalinti ja su kitais.

  LSDP Širvintų rajono skyrius kartu su skyriaus pirmininke ir rajono tarybos nare Anna Kuznecoviene jau ne vienerius metus tęsia tradiciją ir lanko, bei dovanomis džiugina Širvintų parapijos globos namų ir Širvintų socialinių paslaugų centro gyventojus. Besitęsianti draugystė skatina neužmiršti senolių ir negalios paliestų žmonių, kurie gyvena ne savo namuose, o globos įstaigose. Nudžiugome sužinoję, kad esame laukiami senolių. Šiemet ir iš jų gavome dovanų gražią Kalėdų dekoraciją, kuri papuošė mūsų būstinės langą.

   Perduodami įstaigų atstovams  Kalėdines egles ir saldžias dovanas, palinkėjome gražiai atšvęsti šventes ir likti sveikiems. Neturime galimybes pabendrauti, aplankyti globos įstaigų gyventojų, kartu puošti eglutę, bet ir neapkabinę, bei nepakalbinę galime nudžiuginti vieni kitus. O juk džiuginti taip gera.

   Pirmininkė Anna Kuznecovienė pasidžiaugė, kad šiuo nelengvu mums visiems laikotarpiu, galime tęsti tradiciją ir nudžiuginti vienišus, išsiilgusius bendravimo žmones. Tikime, jog pandemija pasibaigs ir jau kitąmet galėsime susitikti, bendrauti ir puošti eglutę drauge.

   Dėkojame Širvintų parapijos globos namų ir Širvintų socialinių paslaugų centro darbuotojams šiltai ir su gera nuotaika pasitikusiems skyriaus atstovus su dovanomis.

   Linkime visiems širvintiškiams ramaus ir saugaus švenčių laukimo, geros nuotaikos, neliūdėkime ir likime sveiki.

LSDP Širvintų rajono skyriaus informacija