iPhone 11 – geriausios kartos modelis?

    Apple firmos teigimu, iPhone 11, iPhone 11 Pro ir iPhone 11 Pro Max yra daug patvaresni, nei prieš tai pasirodę modeliai. 2019 m. rugsėjį pristatyta iPhone mobiliųjų telefonų linija vis dar populiari, žemesnės kainos prekė. Prieš dvejus metus pasirodę išmanieji telefonai turėjo dvi kameras ir didelį spalvų pasirinkimą. Aptarsime keletą svarbių naujienų.

U1 lustas

    Naujuosiuose iPhone 11 ir iPhone 11 Pro pirmą kartą įdiegtas U1 lustas. Jis veikia ultra plačiajuoste technologija, galinčia surasti telefoną ar net atrakinti jūsų automobilį, naudodamas trumpas radijo bangas tarp įrenginių.

    U1 lustas patobulino iOS 13 Air Drop tikslumą, surandant naudotoją, kuriam norite perkelti duomenis, net jei aplink daug Air Drop vartotojų. Su šia technologija jūs galite atrakinti automobilį eidami link jo, arba įeidami į kambarį iš miego režimo paleisti nešojamą kompiuterį.

Stipriausias stiklas

   Įmonė ,,Corning’’ iPhone telefonams stiklus gamina nuo 2007-ųjų. Įmonė ,,Corning’’ yra sustiprinto stiklo Gorilla Glass kūrėja. iPhone 11 stiklas šios firmos buvo sukurtas pagal specialų užsakymą.

    Gorilla Glass 6 naujausia sustiprinto stiklo versija buvo naudojama ir tokiems populiariems modeliams, kaip Samsung Galaxy Note 10 Plus. Kompanijos teigimu, Gorilla Glass 6 ekranas gali atlaikyti iki 15 kritimų iš 1 metro aukščio.

    Tam, kad išvengtumėte iPhone 11 ekrano keitimo siūlome nebandyti savo mobilaus įrenginio stiklo tvirtumo ir papildomai pasirūpinti jo apsauga.

Apsaugokite savo Iphone telefoną

    Tvirtam iPhone 11 ekranui papildomos apsaugos suteiks grūdinto stiklo apsauginis ekranas. Įsigykite jūsų modeliui pritaikytą apsauginį ekraną, kurio, tinkamai uždėjus, beveik nesimatys.

    Nauji išmaniųjų modeliai gaminami iš metalo arba stiklo, todėl lengvai slysta rankose, gali nučiuožti stalo paviršiumi. Nuo to apsisaugoti padės minkštas, iš gumos arba silikono, pagamintas dėklas, taip pat, atverčiamas telefono dėklas. Dėklų įvairovė tokia gausi, kad tikrai rasite sau patinkantį.

    Dažnai telefonai tiesiog iškrenta iš kišenės, arba jei mėgstate laikyti užpakalinėje kišenėje, galite pamiršti ir atsisėdę ekraną sutrinti.

    Saugoti telefonus ir nuo perkaitimo tiesioginėje saulėje arba šalia kitų šilumos židinių. Telefonų ekranai pritvirtinti klijais, kurie pašildyti gali atšokti, o tai gali baigtis nukritusiu ekranu.

    iPhone 11 yra puikus modelis, laikytas pirmu išmaniuoju telefonu su stipriausiu ekrano stiklu, ir patobulintu atsparumu vandeniui (IP68), tačiau tam, kad šias savybes sustiprintumėte, nepamirškite papildomos telefono apsaugos.

Užsakymas ŠS Nr. 21-154