Kaip išsirinkti tinkamas žaliuzes biurui?

   Biuro langų atspalvių pasirinkimą neturėtų lemti vien estetinis požiūris. Žinoma, vizualiai lango dekoras yra labai svarbus klausimas ir neturėtų būti išpildytas atsitiktinai, tačiau verta apsvarstyti visus poreikius atitinkančius variantus. Biure langas turėtų būti apsaugotas žaliuzėmis, kurios efektyviai apsaugotų monitorių ekranus nuo varginančių saulės atspindžių susidarymo. Dar viena biuro žaliuzių funkcija, į kurią verta atkreipti dėmesį – apsauga nuo patalpos įkaitimo.

    Ypač jei biuras yra patalpoje, kurią veikia stiprūs saulės spinduliai, verta rinktis, žaliuzes iš specialios medžiagos, kuri sulaiko šilumos energiją ir apsaugo nuo įkaitimo. Tokio tipo žaliuzės išliks vėsios viduje ir mažiau reikės naudoti oro kondicionavimo sistemas. Tad galima teigti, kad prieš renkantis lango žaliuzes, verta susipažinti su išsamia konkrečios medžiagos technine specifikacija.

Svarbiausi parametrai renkantis žaliuzes biurui turėtų būti:

  • Patvarumas reguliariam naudojimui

Geros biuro žaliuzės yra tokios, kurioms nereikės nuolatinės priežiūros, o pakabinus ant lango jos tinkamai veiks ilgus metus;

  • Greitis ir naudojimo paprastumas

Nepamirškite, kad nors savo bute langų uždangas pakeliate kelis kartus per dieną, biure reikalingi aukštesni nei vidutiniai funkciniai sprendimai su itin paprastu jų valdymu. Kadangi biure gali dirbti net keli šimtai žmonių, tai turi būti modelis, kurio mechanizmas greitai nesusidėvės.

  • Žaliuzių valymo būdas

Rinkitės tik iš tų žaliuzių, nuo kurių dulkes galima pašalinti drėgna šluoste. Labai nerekomenduojama naudoti roletų, kurių audinius tektų valyti cheminiu būdu, o tai reikalauja daugiau laiko ir pinigų.

  • Universalus naudojimas ir dizainas.

Šiuolaikinės Dextera horizontalios žaliuzės gali būti tokios neutralios, kad tinka bet kokio stiliaus ir tipo biure.

100 % užtemdančios žaliuzės yra geriausias pasirinkimas šviesiame biure. Galimybė kuo labiau aptemdyti patalpą, pavyzdžiui, verslo pristatymo atveju arba projektuojant mokomąsias skaidres ant sienos.

Tamsiems biurams rekomenduojame diena-naktis žaliuzes. Unikali roletų konstrukcija, susidedanti iš besikeičiančių horizontalių ir skaidrių juostelių, puikiai tiks modernioje biuro ar įmonės atviroje erdvėje. Galimybė valdyti į patalpą patenkančios šviesos kiekį yra didžiausias diena-naktis roletų privalumas, todėl jie puikiai tinka biuro patalpoms.

Užsakymas ŠS Nr. 21-156-1