Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2022-01-26 posėdžio darbotvarkė

ŠIRVINTŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBA

2022-01-26 POSĖDŽIO

DARBOTVARKĖ

   Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis vyks 2022 m. sausio 26 d. 14.00 val. nuotoliniu būdu realiuoju laiku elektroninių ryšių priemonėmis.

Posėdžio d a r b o t v a r k ė:

1.1. Dėl Igno Šeiniaus premijos skyrimo.

1.2. Dėl pavedimo Širvintų rajono savivaldybės kontrolės ir audito tarnybai atlikti vertinimą.

1.3. Dėl leidimo imti ilgalaikę paskolą.

1.4. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2019 m. spalio 31 d. sprendimo Nr. 1-132 „Dėl Atlyginimo nustatymo už vaikų išlaikymą Širvintų rajono savivaldybės švietimo įstaigose, vykdančiose ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas, tvarkos aprašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.

1.5. Dėl Širvintų rajono savivaldybės 2022 metų melioracijos darbų, finansuojamų valstybės biudžeto lėšomis, prioritetinių darbų programos patvirtinimo.

1.6. Dėl Širvintų rajono savivaldybės saugotinų želdinių kirtimo, kitokio pašalinimo iš augimo vietos ar intensyvaus genėjimo leidimų išdavimo ir prašymų dėl želdinių atkuriamosios vertės kompensacijos dydžio perskaičiavimo nagrinėjimo ir sumokėtos želdinių atkuriamosios vertės kompensacijos grąžinimo tvarkos aprašo patvirtinimo.

1.7. Dėl Širvintų rajono savivaldybės lėšų, reikalingų viešųjų želdynų ir želdinių apsaugai, priežiūrai ir tvarkymui, želdynų kūrimui ir želdinių veisimui, želdynų ir želdinių inventorizavimui, viešųjų želdynų ir želdinių būklės ekspertizėms atlikti, skyrimo tvarkos aprašo patvirtinimo.

1.9. Dėl Širvintų rajono savivaldybės želdynų ir želdinių apsaugos, priežiūros ir tvarkymo komisijos sudarymo ir jos nuostatų patvirtinimo

1.10. Dėl gatvių pavadinimų panaikinimo, gatvių geografinių charakteristikų pakeitimo, gatvės priskyrimo kitai gyvenamajai vietovei.

1.11. Dėl gatvės pavadinimo suteikimo.

1.12. Dėl UAB „Širvintų šiluma“ investicijų planų derinimo.

1.13. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2021 m. spalio 27 d. sprendimo Nr. 1-217 „Dėl leidimo Širvintų r. Musninkų Alfonso Petrulio gimnazijai nuomoti turtą“ dalinio pakeitimo.

1.14. Dėl sutikimo perimti valstybės turtą.

 

One thought on “Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2022-01-26 posėdžio darbotvarkė

Comments are closed.