6 thoughts on “Vyksta pirmasis šių metų Tarybos posėdis

  • 2022-01-27 at 15:54
    Permalink

    Širvintų rajono Merė – tas žodis man asocijuojasi su melu, savivale, su garbės troškimu, kitų žmonių, turinčių gyvenimo patirties, žinių pažeminimu.
    Reikia eiti visiems balsuoti, o ne numoti ranka. Mes paliekame, kad mūsų gyvenimui vadovautų žmogus, kuris nesiskaito su žmonėmis, be gyvenimo patirties.
    Merei mūsų rajone nuobodu, už tai, kad milijonų nėra. Buvo, bet jie išlesti prabangai.

    Įdomu kokiai sumai rajonas praskolintas. Man atrodo, kad “išskirtinia jos” Tarybos nariai vėl balsavo už paskolos paėmimą. Paskola veltui nesuteikiama, reikia bankams mokėti palūkanas. O kas moka, jeigu ne mes.

  • 2022-01-27 at 13:14
    Permalink

    Na ir kam jums, mažutėliai, reikia žinoti, ką, kaip ir kodėl ponia veikia už mokesčių mokėtojų pinigus. Ji žino, kas geriausia yra Širvintoms. Širvintose jai kaip ir nuobodoka jau. Mes gi per tuos ilgus ponios valdymo metus išmokome būti bejėgiais, užspaustais ir užguitais. Kaip būti kitaip jau ir nemokame. Kas išdrįso būti nors per plauką drąsesnis, to jau nei kvapo Širvintose nėra.

  • 2022-01-27 at 10:41
    Permalink

    Neniurzgėkite, o per rinkimus eikite balsuoti, jei nenorite dar vieną kadenciją tik iš tolo piktintis. Jai nusispjauti į nuomonę, kuri nesutampa su pačios norais. O norai, panašu, kaip tos senės iš pasakos: “Nenoriu būti tik rajono cariene, noriu būti Europos (arba bent Lietuvos) karaliene…ir kad visi man patarnautų”.

  • 2022-01-27 at 09:25
    Permalink

    Merė platinant atvirukus po Molėtų. Ukmergės raj. savivaldybės vardu, ar merė nesupainiojo privačiuosius ir darbo interesus ?

    Ar Širvintų rajono teritorijos ribos pasikeitė?

  • 2022-01-26 at 21:29
    Permalink

    Ko Jūs norite, visam rajonui vadovauja vienas žmogus, o kiti jos draugai tarybos nariai nuolankiai nulenkia galvą prieš ją. Merė Živilė Pinskuvienė savo laikraštyje aktualios informacijos rajono gyventojams neskelbia, o pati rūpinasi savo reklama: užsakomi jai palankūs straipsniai, platinamos nuotraukos, dalinami po Lietuvą kalendoriai, kuriuose pasirašo Širvintų rajono savivaldybės merė Živilė Pinskuvienė. Ponia, negražu tokiu atveju naudoti žodį merė ir galėtų grąžinti už kalendorius sumokėtus pinigus, kuriuos ir panaudotų darželių paslaugų pabrangimui kompensuoti.
    Kitas atvejis; tėvai galėtų reikalauti panaikinti tarybos narių posėdžio sprendimą, kurį pasirašo Živilė Pinskuvienė. Tėvams reikia būti vieningiems, tada ledai pajudės.

  • 2022-01-26 at 15:21
    Permalink

    Geros įstaigų tarybos kainų kėlimui pritarė ir tėvų neinformavo. Siūlau staigiai verst tokias tarybas ir rinkti naujas. Kurios gins vaikų ir tėvų interesus

Comments are closed.