Įsibėgėja projektas “Sveiki, aktyvūs, pozityvūs “

  Įsibėgėja VšĮ “Darnaus vystymo projektai” vykdomas projektas, kuris bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, “Sveiki, aktyvūs, pozityvūs “, kurio dėka net 6 Vilniaus rajono mokyklos gali džiaugtis  fizinio aktyvumo treniruotėmis.

   Treniruočių metu atliekami pratimai apima daugybę skirtingų raumenų ir padeda efektyviau pasiekti norimų pagerinti fizinių savybių lygį bei ištvermės rodiklius. Gerina širdies ir kraujagyslių sistemos pajėgumus, padeda mažinti antsvorį, sureguliuoti kūno svorį. Kaip teigia vienas iš trenerių ” Rezultatas kuris labiausiai matosi ir džiugina, tai padidėjusi motyvacija sportui, kaip  jaunuoliai su vis didesniu noru atlieka pratimus ir ateina į treniruotes.”

   Pagrindines treniruotes sudaro:  Body Pump treniruotės, Roll&Stretch treniruotės, treniruotės su savo kūno svoriu.

   Pasibaigus projektui projekto dalyviai išmoktus judesius, pratimus, technikas bei kitus fizinio aktyvumo įgūdžius galės toliau taikyti savarankiškai makštindamiesi, būdami fiziškai aktyvūs, nes per projekto laikotarpį susiformuos pastovaus mankštinimosi, fizinio aktyvumo įpročiai ir poreikis bei pasitenkinimas gautais rezultatais.

 

 

 

 

Užsakymas ŠS Nr. 22-13