Policija ragina gyventojus saugoti savo turtą

   Pastaruoju metu vagys įsisuko į Širvintų rajono kaimiškas vietoves. Alionių seniūnijoje buvo pavogti įvairūs statybiniai įrankiai iš naujai statomo namo, kuris buvo neužrakintas. Zibalų seniūnijoje pavogta smulkių sėklų technika iš šiuo metu negyvenamos sodybos. Vasario 1 dieną Širvintų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnės vykdė bendrąją turto savisaugos prevenciją Širvintų rajono kaimiškose vietovėse: išplatinti informaciniai pranešimai, apsilankyta seniūnijose, kaimiškose parduotuvėse, bendrauta su sutiktais gyventojais.
    Policija įspėja gyventojus, siekiant išvengti vagysčių, pasirūpinkite turto saugumu! Išvykstant iš namų atidžiai patikrinkite ar užrakintos durys, ar sandariai uždaryti langai, nepalikite namų be priežiūros, aptverkite teritoriją tvora, esant galimybei prie namų įsirenkite vaizdo stebėjimo kameras, pasirūpinkite kokybišku būsto ir prieigų apšvietimu, aktyviai bendraukite su patikimais kaimynais, keiskitės informacija.
    Vagys nemiega! Pastebėjus įtartinus asmenis, vykdomus teisės pažeidimus ar nusikalstamas veikas nedelsiant praneškite policijai skubiosios pagalbos tarnybų telefonu ☎112
Širvintų rajono Policijos komisariatas