Profesionalios lazerinės procedūros ir dantų gydymas

    Jei kamuoja nemalonus dantų skausmas ar susiduriate su kitais susirgimais, kuriems reikalingas lazerinis gydymas, metas išbandyti „Vivus Sanus“ specialistų teikiamas paslaugas. Čia rasite moderniausią medicininę įrangą ir paslaugius bei padėti pasiruošusius gydytojus, tad neatidėliokite ir kreipkitės rūpimais sveikatos klausimais.

Greitas ir neskausmingas gydymas

    Moderni klinikoje veikianti įranga ir naujausios gydymo technikos veikia itin efektyviai ir greitai, o skausmas sumažinamas iki minimumo arba nejuntamas išvis. Žinoma, daug kas priklauso ir nuo paciento būklės, ir nuo pačios procedūros sudėtingumo. Daugelis klinikoje atliekamų procedūrų nesukelia žymesnio skausmo, tačiau leidžia pamiršti kamuojančias sveikatos problemas ilgam.

   Atvykus į kliniką Jus aptarnaus profesionalūs savo srities specialistai. Tai reiškia, jog gausite patikimą pagalbą tiesiai iš profesionalų ir Jūsų sveikatos problemomis bus pasirūpinta taip atsakingai, kaip niekur kitur.

Odontologijos paslaugos

    Odontologinių procedūrų įvairovė labai didelė. Pacientus yra pasirengę aptarnauti skirtingų sričių gydytojai odontologai: implantologai, periodontologai, burnos chirurgai, endodontai. Esant reikiamybei, taip pat atliekamos dantų tiesinimo, balinimo ir kitokios procedūros, net labai sudėtingos ir reikalaujančios specialios gydymo įrangos.

   Kiekvienu atveju pacientas bus nukreiptas tiesiai pas savo srities specialistą ir gaus profesionalią pagalbą. Klinikoje taip pat teikiamos ir konsultacijos burnos ertmės priežiūros klausimais. Atsižvelgiama į kiekvieno individualią situaciją ir sveikatos būklę, pagal tai parenkami geriausiai tinkami dantų priežiūros sprendimai.

  Vizitai pas odontologą nuo šiol bus lengvi, greiti ir malonūs, nes visuomet laiku gausite reikiamą odontologinę pagalbą ir galėsite išvengti nemalonaus dantų skausmo. Metas pamiršti seniau patirtas nemalonias patirtis dantiso kabinete, kadangi dabar, technologijoms tobulėjant, dantų gydymas tampa vis paprastesnis.

Naujausios lazerinio gydymo technologijos

   Dar didesniam pacientų patogumui, klinikoje veikia naujausia lazerinė gydymo įranga. Modernūs lazeriai gali būti taikomi įvairių susirgimų gydymui skirtingose kūno srityse.  „Quanta System Italia“ yra naujas klinikoje esantis lazeris, leidžiantis pasiekti dar didesnį procedūrų efektyvumą, tikslingumą ir užtikrinti aukštesnę gydymo kokybę. Gydymo įranga nuolatos atnaujinama pritaikant pažangiausius medicininių technologijų sprendimus.

https://vivussanus.lt/ 

Užsakymas ŠS Nr. 22-29