Indrė Daujotienė: Sidabro medalis ant sniego yra nerealu!!!

   Norvegijoje vykusiose šunų kinkinių varžybose  IFSS On-Snow WCh & WM 2022 Gåsbu lietuvė, gyvenanti Kernavės apylinkėse, Indrė Daujotienė laimėjo sidabro medalį.  Džiaugiamės kartu ir sveikiname pasaulio šunų kinkinių vicečempionę.
    Štai ką pati Indrė rašo savo facebook paskyrioje:
” Pataisyta: Dar vienas medalis masstarte!!! vieta Šunys nežino kodėl šeimininkė tokia laiminga ir topdogbistro mėsos porcija šiandien su kaupu
Šiomis dienomis varžybinis jaudulys sumišęs su nerimu bei pykčiu dėl to kas vyksta Ukrainoje, bet šis postas lai būna apie mano nerealiuosius keturkojus draugus ir partnerius ‍
   Medalis ant sniego buvo vienas iš svajonių ir tikslų karjeroje, bet kiek netikėtas būtent dabar, kai pasiruošimo ant sniego kaip ir buvo mažokai.
IFSS On-Snow WCh & WM 2022 Gåsbu, Hamar Norway pasiruošimas iš esmės vyko jau metus, svarbiausias treniruotes planuojant gruodžio-vasario mėnesiais. Ir kaip visada ( nes nebeatsimenu kada buvo kitaip) orai Lietuvoje kiša kojas ir negailestingai trypia treniruočių planą diena po dienos. Nuo panikos iki “aš galiu” vidinės kovos kasdieną, improvizacijos kaip auginti šunų fizinę formą esamomis sąlygomis netraumuojant jų letenų bei sanarių. Uff, tikrai buvo sunkus sezonas, bet noras dalyvauti ir po 2 covido tylos metų pamatyti visą tarptautinę sporto bendruomenę buvo didesnis.
  Visas šis nerimas, planai, viltys ir rezultatas juk rūpi tik man! Mano veiklos partneriai- šunys, dėl to visiškai nesirūpina jie gyvena čia ir dabar, jie loja ir vizgina uodegas vien pajutę mano mintis apie treniruotę, jie bėga ir tempia roges visomis savo išgalėmis, nes jiems tiosiog yra smagu. Čia ir dabar!
  Taigi pirmos ir paskutinės šios žiemos varžybos TOP DOGZ komandai tikrai nerealios Sidabro medalis ant sniego yra nerealu!!!
  Top Dogz Neron ir Tokyo – trečia karta gimusi pas mus eilnį kartą įrodė, kad veisimas ir treniruotės yra teisingame kelyje! Jų tėtis Top Dogz Oscar atšventė 5m gimtadienį čia, Norvegijoje, ir puikiai subėgo kartu su sūnumis, tai jau antras jo IFSS medalis. Neronui partnerė vedant kinkinį Crazy dog Skadi į savo kišenę įsidėjo jau trečią IFSS medalį.
Na ir aš dabar turiu jau visų spalvų IFSS medalius ( 2018 Europos dryland, 2019 Pasaulio dryland ir 2022 Pasaulio on snow)
  Ačiū visiems mano ‍‍‍‍♥️
  Ačiū šeimos nariams ♥️
  Ačiū rėmėjams TOP DOG bistro Lumac
  Ir ačiū draugams už palaikymą ♥️