Keleivis autobuse paslėpė narkotines medžiagas

VILNIAUS APSKRITIES VYRIAUSIOJO POLICIJOS KOMISARIATO

ŠIRVINTŲ RAJONO POLICIJOS KOMISARIATAS

2022 M. KOVO 2 D. – 2022 M. KOVO 8 D. ĮVYKIŲ SUVESTINĖ

(parengta remiantis gauta pirmine informacija apie įvykius)

2022 m. kovo 2 d. – 2022 m. kovo 8 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Širvintų rajono policijos komisariate buvo pradėti 2 ikiteisminiai tyrimai: dėl Neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti – 1 ir dėl Viešosios tvarkos pažeidimo – 1.

Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti

2022 m. kovo 4 d. 16 val. 50 min. Širvintų autobusų stotyje buvo patikrintas iš autobuso išlipantis vyras (gim. 1987 m.). Patikrinimo metu prie vyro narkotinių medžiagų nerasta. Apžiūrėjus autobusą, autobuso viduje, tarp sėdynės ir lango buvo rastas užkištas popieriaus lankstinukas su galimai narkotinėmis medžiagomis ir juodos spalvos piniginė, kurios viduje buvo politileninis maišelis su galimai narkotinėmis medžiagomis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 159 str. 1 d.

Viešosios tvarkos pažeidimas

2022 m. kovo 6 d. užregistruotas tarnybinis pranešimas, kad 2022 m. kovo 6 d. apie 2 val. 13 min. Širvintų r., Lapelių k., Mokyklos gatvėje ties namu Nr. 1, pažįstamų asmenų buvo sumuštas vyras (gim. 1989 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato

Širvintų rajono policijos komisariato informacija