Paskelbti geriausi 2021 m. Širvintų r. savivaldybės administracijos valstybės tarnautojai ir darbuotojai

   Kovo 31 d. vykusiame Širvintų r. savivaldybės tarybos posėdyje patvirtintos 2021 m. Savivaldybės ir merės Živilės Pinskuvienės bei Administracijos ir Administracijos direktorės Ingridos Baltušytės veiklos ataskaitos.

   Kaip ir kiekvienais metais, patvirtinus Savivaldybės mero, Tarybos ir Administracijos ataskaitas, pasveikinti labai sudėtingų, įtemptų dėl pandemijos ir kitų didelių išbandymų 2021-ųjų metų geriausi Širvintų r. savivaldybės administracijos valstybės tarnautojai ir darbuotojai. O jų šiemet – net septyni!

   Merei Ž. Pinskuvienei paskelbus, Administracijos direktorė, vicemerė ir direktorės pavaduotoja įteikė sveikinimus ir apdovanojimus:

  • Darbštumu, strateginiu mąstymu, organizuotumu ir žmogiškosiomis savybėmis daugybę išbandymų kasdien įveikiančiai ir tiesiogine prasme „kalnus verčiančiai“ Švietimo ir kultūros skyriaus vedėjai Rasai Kralikevičienei.
  • Moteriai, kuri savo gražiu vidiniu pasauliu geba kurti grožį visame mieste bei seniūnijose, kurios patarimai ir įžvalgos tampa mūsų krašto patrauklumu ir naujumu – Architektūros ir kraštotvarkos skyriaus vedėjai Deimantei Oršauskaitei.
  • Ekonomikos ir strateginio planavimo skyriaus buhalterijos vyresniajai specialistei, visą kolektyvą stebinančiai savo kruopštumu, atsakomybe ir švelniu moteriškumu Reginai Ališauskienei.
  • Visuomet pozityviai, visuomet pasirengusiai atsakyti į klausimus, kantriai paaiškinti ir konsultuoti kuruojamais labai sudėtingais ir jautriais socialinio būsto, Savivaldybės turto klausimais Ūkio plėtros skyriaus vyriausiajai specialistei Onutei Šilaitei.
  • Pandemijos ir karantino išbandymų būtų buvę neįmanoma įveikti be informacinių technologijų specialistų, kuriems teko ne tik patiems išmokti, bet ir kitus išmokyti daugybės naujovių, įdiegti sistemas, rūpintis kibernetiniu saugumu. Taigi, geriausio 2021 m. valstybės tarnautojo apdovanojimas įteiktas Gediminui Masiuliui, o geriausiu 2021 m. darbuotoju paskelbtas Marius Lukošius.
  • Ne tik už pareigingumą, atsakingumą, bet ir už vyrišką galantiškumą geriausio metų darbuotojo apdovanojimas įteiktas Bendrojo skyriaus kvalifikuotam darbuotojui Henrikui Bagdanavičiui.

   „Nuoširdžiai dėkojame Jums visiems, o šis įvertinimas tegul ir toliau skatina siekti aukščiausių rezultatų, bendravimo, stiprinti labai svarbų darbo aspektą – komandinę dvasią“ – posėdžio pabaigoje linkėjo merė.

5 thoughts on “Paskelbti geriausi 2021 m. Širvintų r. savivaldybės administracijos valstybės tarnautojai ir darbuotojai

  • 2022-04-08 at 08:27
    Permalink

    Paduokit kas nors skundą lygių galimybių kontrolieriai kad nesilaikyta lygybės principo lyčių pagrindu.Turi būti vienodai vyrų ir moterų.

  • 2022-04-04 at 10:40
    Permalink

    Man irgi taip atrodo. Maža to, tą patvirtina vakar paskelbtas internetinis balsavimas dėl geriausio 2022 m. savivaldybės darbuotojo titulo. Šiuo metu sąrašas (balsavimas dar nesibaigė) atrodo taip:
    1) Rima Jasevičienė
    2) Šarūnė Baronaitė
    3) Vilija Ramaškevičienė
    4) Aušrinė Miliukaitė-Janovskienė
    5) Ieva Žemaitienė
    6) Jovita Šakinytė
    7) Ona Šilaitė
    8) Vida Savickienė

    Pastebėjimai:
    A) Tik Ona Šilaitė patenka į abu geriausių darbuotojų sąrašus. Matyt, tikrai pagarbos verta darbuotoja.
    B) Mylime, gerbiame tik moteris? Ar vyrai yra visiški lodariai? Kaip čia yra?

  • 2022-04-04 at 00:11
    Permalink

    Manau, kad geriausius darbuotojus renka vos ne atsitiktiniu būdu, kiekvienais metais ir tiek. Neva graži tradicija. Tiek čia tų darbuotojų Širvintų savivaldybėje, kas keleri metai apsisuka ratas ir tiek. Yra proga dovanėlėmis apdalint, pasifotografuot, pasireklamuot… 🙂

  • 2022-04-02 at 22:50
    Permalink

    Gal kas žino kokiu būdu buvo išrinkti geriausi Širvintų r. savivaldybės administracijos valstybės tarnautojai ir darbuotojai? Tekste apie tai nieko neparašyta, o gyventojų balsavimo neteko matyti. Kažkaip daug abejonių apie visa tai sukėlė Rasos Kralikevičienės išrinkimas, prisimenant visišką fiasko su praeitų metų mokslo “reforma”. Čia kas? Pasityčiojimas?

    Jei tai tik vieno žmogaus nuožiūra išrinkti apdovanojimui darbuotojai, tai ar nevertėtų surengti viešų geriausio savivaldybės darbuotojo rinkimų? Gal dar ir rėmėjų iš opozicijos ar verslo atsirastų prizams įteikti? Ką manote apie tai?

  • 2022-04-01 at 11:14
    Permalink

    Ar 2021 m. merės Živilės Pinskuvienės ataskaita bus iliustruota pasakomis ir nuotraukomis nežinomo leidėjo ir nežinoma kaina?
    Nieko neturiu blogo prieš savivaldybės darbuotojus, kurie nuotraukoje, išskyrus administracijos darbuotojus.
    Bet pagalvoji, kad geriausius darbuotojus išrinko Živilė Pinskuvienė ir viskas tampa aišku.
    (nuotraukų montavimas, išjuokiant žmogų Pinskuvienės laikraštyje, atjungiant tarybos narius , kad nekalbėtų per posėdį, birželio mėn. kiek nupirkti rožių ir pan.).
    Baltrušytė “sugrįžo” į nuotraukas. Ją gerai prisimenu.

Comments are closed.