Širvintose praūžė jau 13-asis „Auksinio proto“ gyvasis žaidimas

Nuo kuluarų iki memuarų ar rezervuarų su stipria turbulencija Širvintose praūžė jau 13-asis „Auksinio proto“ gyvasis žaidimas. Kupinas netikėtumų, staigmenų, azarto ir intrigos.

   Šiandien „Alkaname briedyje“ visi susėdo dar meiliau, nes žaidime startavo ir puikiai pasirodė nauja komanda – „Turbulencija“. O su „Turbulenncija“ Širvintos, turėdamos jau 7, aplenkė net Ukmergę, kur žaidžia 6 komandos.

   Naujiena ir tai, kad žaidimo rėmėjų būrį papildė interneto portalas “Krašto žinios”. Gal dėl juntamos turbulencijos, gal dėl velnio tuzino, o gal ir dėl to, kad sezonas įsibėgėjo, rezultatų lentelės skaičiai įdomiai dėliojosi iki pat pabaigos. KIETAI VIRTI dar kartą įrodė, kad jų patirtis vis dar yra didžiausias koziris ir laimėjo žaidimą su 73 taškais. Jiems šiandien įteiktas UAB “Ekmetos” prizas. Antri šiandien jau vis arčiau KIETAI VIRTIEMS ant kulnų lipantys KOVOTOJAI. Jie net 3 žaidimo turus surinko po lygiai taškų su laimėtojais ir pelnytai džiaugėsi UAB „Askovita“ gamybos įspūdingu ąsočiu ir VĖL laimės rato išsuktu „Mokas IT“ prizu. Trečioje vietoje – gausiausios komandos rekordą pasiekusi DERMĖ, pradėjusi žemu startu, tačiau įsivažiavusi ir laimėjusi 4-ąjį žaidimo turą. 4–5 vietas pasidalijo TURBULENCIJA ir RAUDONAS VERŠIS. Naujokų komandos puikų startą vainikavo ir žaidimo rėmėjo „Intimito“ prizas. Šeštoje vietoje liko 3 ture įspūdingą rezultatą parodęs BOKŠTAS. Na ir „Draustuko“ prizu vėl džiaugėsi vis rezultatyvesni PRADINUKAI.

   Ką gi, žaidimo aistros vis labiau verda, vis labiau knieti sulaukti kito antradienio. O tiems, kuriems savaitę laukti – per ilgai, puikusis vedėjas Saulius Voveris pateikė puikų pasiūlymą: nuo rytojaus, balandžio 6 d., toje pačioje vietoje („Alkaname briedyje“), tuo pačiu laiku (19 val.) vyks Protų lygos arba „Ko nežino Kazys“ gyvas žaidimas, kuriame ne ką prasčiau galima bus pramankštinti smegenis ir dar vieną savaitės vakarą praleisti turiningai!

 

 

 

 

 

 

One thought on “Širvintose praūžė jau 13-asis „Auksinio proto“ gyvasis žaidimas

  • 2022-04-06 at 18:35
    Permalink

    Didelė pagarba Sauliui Voveriui, kad į miestelį atnešė naujus vėjus. Nauja kryptis – intelektualinė. Ne vien tik sportas kaip iki šiol buvo propaguojama – kas šiaip irgi yra labai gerai.
    Smagu stebėti kaip augate. Linkiu po metų iš jaunųjų intelektualų sudaryti politinę srovę.

Comments are closed.