Dėl Savivaldybės tarybos posėdžio sušaukimo

2022-04-14 POSĖDŽIO

DARBOTVARKĖ

Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis vyks 2022 m. balandžio 14 d. 13.00 val. nuotoliniu būdu realiuoju laiku elektroninių ryšių priemonėmis.

Posėdžio d a r b o t v a r k ė:

  1. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2019 m. spalio 31 d. sprendimo Nr. 1-132 „Dėl Atlyginimo nustatymo už vaikų išlaikymą Širvintų rajono savivaldybės švietimo įstaigose, vykdančiose ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas, tvarkos aprašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  2. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2019 m. spalio 31 d. sprendimo Nr. 1-133 „Dėl Atlyginimo dydžio už teikiamą formalųjį švietimą papildantį ugdymą bei neformalųjį švietimą Širvintų meno mokykloje nustatymo tvarkos aprašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  3. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2019 m. rugpjūčio 29 d. sprendimo Nr. 1-97 „Dėl Širvintų sporto centro mokesčio už neformalųjį vaikų švietimą tvarkos aprašo patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  4. Dėl Širvintų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos priemonių vykdymo 2021 metų ataskaitos patvirtinimo.
  1. Dėl 2022 m. Širvintų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos, finansuojamos iš Širvintų rajono savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos lėšų, patvirtinimo.
  1. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2018 m. kovo 29 d. sprendimo Nr. 1-68 „Dėl Vietinės rinkliavos už leidimo įrengti išorinę reklamą Širvintų rajono savivaldybės teritorijoje išdavimą nuostatų tvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  2. Dėl automobilio pirkimo.

5 thoughts on “Dėl Savivaldybės tarybos posėdžio sušaukimo

  • 2022-04-13 at 21:05
    Permalink

    Kitų nuomonė bus išklausyta tada, kai nepatingėsime visi pakelt nuo sofų užpakalius ir nueisime į rinkimus, kai balsuos ne 50 proc. gyventojų, o didžioji dauguma turinčių balso teisę. Tai mažiausia, ką privalome padaryti. Jei ne – nieko mūsų carystėje nepasikeis.

  • 2022-04-13 at 07:59
    Permalink

    Kas užsitarnavo automobilio? Po kelių Pinskų šeimos narių rinkimų į valdžią, automobiliai įteikti dviems seniūnams; Alionių ir Širvintų. Kas paskutiniu laiku prie jos šono stovi, kas geriausiai jai tarnauja, tam ir bus.
    Kodėl tarybos posėdis bus vedamas nuotoliniu būdu, o todėl, kad tie kurie norės pasisakyti tarybos nariai, bus užčiaupti technologinėmis priemonėmis, o kiti jos dauguma valdoma mygtukiniu principu; pakels rankas.
    O rajono gyventojai mato tik Živilės talentą kartoti žodžius; aš mąstau, aš darau, aš sugalvoju, aš darysiu, aš pakeisiu, aš įrodysiu, aš laimėsiu ir pan. Kada bus nuomonė išklausyta kitų ?

  • 2022-04-12 at 16:24
    Permalink

    vargšė moteris, vis mažai dėmesio ir mažai …. o darosi tikrai niekam neįdomi, nebent pavaldiniams, kurie išmokyti per tiek laiko be pertraukų girti, pritarti, gėrėtis ir pan. Bet gi žinote, kuo tai dažniausiai baigiasi

  • 2022-04-12 at 10:38
    Permalink

    Dėl taip trokštamos reklamos, be kurios jau atrodo ir gyvent negali dar ne tokių nesąmonių gali prisigalvoti. Mano probobutes seseriai į senatvę atrodė, kad ją puola ir kaimynai pasikasa po sklepu tunelį ir bulves iš jos vagia.

  • 2022-04-12 at 09:53
    Permalink

    Ar tikrai Živilę Pinskuvienę “puola” Kadyrovas? Nes jau šiandien per televiziją KK2 rodė anonsus, kad ją skriaudžia?

Comments are closed.