Kas yra bide dušelis? Kam jis reikalingas?

   Bide dušelis reikalingas dėl geresnės asmens higienos palaikymo, nes pasinaudojus tualetu jo dėka galima greitai ir patogiai apsiprausti. Be to, ši procedūra padeda sutaupyti tualetinį popierių ir tokiu būdu bent šiek tiek sumažinti aplinkos teršimą. Bide dušelis yra kabinamas vonios kambaryje šalia unitazo, greta praustuvo taip, kad būtų ranka pasiekiamas neatsistojus nuo klozeto sėdynės. Jis turi specialų maišytuvą, kuriuo galima reguliuoti vandens srovės intensyvumą, o vanduo nubėga tiesiai į klozetą.

Ką garantuoja bide dušelis jūsų namams?

  Šis prietaisas vertas pagyrimo dėl savo praktiškumo, nes norint išskalauti unitazo dubenį ilga bide dušo žarnelė leidžia lengvai jį pasiekti ir valymo darbą atlikti kur kas efektyviau nei tai darytum su rankiniu šepečiu. Taip pat lanksti ir ilga bide dušelio žarnelė leidžia ją panaudoti visame vonios kambaryje ne tik asmeninės higienos tikslais, bet ir buitinėms reikmėms. Be to, bide dušelis tikrai bus sėkminga investicija, kadangi jis yra žymiai ekonomiškesnis už įprastinį bide įrenginį, nes sunaudoja mažiau vandens. O ir jo kaina nėra neprieinama. Todėl ši investicija tikrai pasiteisins.

Ar bide dušelis rastų sau vietą ir mažame vonios kambaryje?

  Tie, kurie mano, jog bide dušeliui nedideliame vonios kambaryje neatsiras laisvos vietos, klysta, nes šis įrenginys nereikalauja sau daug vietos. Jį kuo patogiausiai galima tvirtinti prie sienos, greta klozeto, o atlaisvinti nors kiek grindų ploto jam iš viso nereikia, tuo jis ir patogus, kad tikrai yra kompaktiškesnis už įprastinį bide.

Kokios yra bide dušelio panaudojimo galimybės?

   Bide dušelis itin yra patrauklus dėl savo išskirtinio praktiškumo. Jis pasitarnauja pačiais įvairiausiais atvejais. Jo dėka prireikus galima greitai prileisti kibirą vandens, nuprausti išsimurzinusį vaiką ar keturkojį draugelį. Tad tikrai nesumeluosime teigdami, jog bide dušelis pasitarnauja visais tais atvejais, kai norisi išvengti nepatogaus prausimosi praustuvėje ar kur kitur, kur įtaisytas įprastinis vandens maišytuvas. Bide dušelio panaudojimas praktikoje pagrinde priklauso nuo jūsų sugebėjimo lanksčiai laviruoti savo vaizduote, kai norėsite kuo tinkamiau patenkinti jums iškilusius poreikius.

Užsakymas ŠS Nr. 22-54-2