Dingo žmogus! Policija prašo visuomenės pagalbos!

    Dingo žmogusPolicija prašo visuomenės pagalbos!

    Širvintų rajono policijos pareigūnai pradėjo Veronikos Kamarauskienės, gim. 1942 m. paiešką. 2022-04-17 apie 3 val. 50 min. moteris išėjo iš namų, esančių Širvintų r. Šešuolėlių II k., ir iki šiol negrįžo. Moteris serga senatvine dimensija, eina be tikslo. Paskutinį kartą buvo pastebėta Širvintų r., Širvintų sen., Kabaldos k., Paširvinčio gatvėje.

    Asmenis žinančius Veronikos Kamarauskienės buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome pranešti vyresniajam tyrėjui telefono Nr. 8 648 58111, el.p. arturas.dubietis@policija.lt arba skambinti skubiosios pagalbos telefonu 112

Širvintų rajono policijos komisariatas

PAPILDYTA ŠEIMOS TEKSTU

    Vakar iki 2 val. nakties, Širvintose vykdėme paiešką su 5 specialiai ruoštais šunimis pėdsekystei. Galima drąsiai teigti, kad moteris ėjo ratais, bet buvo prie bažnyčios. Vėliau tikėtina klaidžiojo po centrą. Šiuo metu prasidėjusi 3 para kaip ji yra išėjusi iš namų. Vakar tikėjomes ją pasivyti ir rasti Širvintose, tačiau nepavyko. Šiandien moteris gali būti jau ir uz miesto ribų. Moteris turi atminties negalią ir nežino kur jos namai. Skiriami bruožai: smulkute, žemo ūgio, su žalsva skarele, striukė ar megztis dviejų spalvų. Nuo viršaus tamsus ties viduriu šviesi pilka ar balta dalis ir kelnės nublukusios tamsios. Eina krypuodama. Šunys ženklina ko ne kiekvieną suoliuką, keletą tvorų. Tai reiškia, kad moteris be galo pavargusi ir dažnai stoja pailsėti. Mes nenuleidžiam rankų ir prašome jūsų pagalbos. Tiesiog būkite atidesni ir pastebėję panašu asmenį nebijokite pasiūlyti savo pagalbą, o jei įtariate, kad tai ji, skambinkite 112.

2 thoughts on “Dingo žmogus! Policija prašo visuomenės pagalbos!

  • 2022-04-25 at 10:13
    Permalink

    Praneškit, ar grįžo bobutė namo. Neramu

  • 2022-04-20 at 11:42
    Permalink

    Organizuokit paieskas ir aplinkos šukavimą. Prisijungsim. Gaila gi babytės. Tiek laiko alkana

Comments are closed.