Automobilių supirkimas: atpažinkite mitus

   Nesunku pastebėti, kad automobilių supirkimas yra vienas iš tų procesų, kurį žmonės vykdo tikrai ne kiekvieną dieną, o ypač didelė dalis jų – vos kelis kartus per gyvenimą. Taigi, nieko keista, kad kai procesas yra vykdomas taip retai, apie jį trūksta informacijos, o tai lemia ir mitų atsiradimų. Visgi, mitai tikrai nėra geras dalykas – jei jais patikėsite, galite priimti netinkamus sprendimus, dėl kurių vėliau patirsite tam tikrų nuostolių. Taigi, būtina apie šį procesą žinoti kuo daugiau bei pažinti su juo susijusius mitus. Būtent tai ir kviečiame padaryti. 

  • Mitas nr. 1 – nėra tokių automobilių supirkimo įmonių, kurios atsiskaitytų su pardavėju iš karto, pinigų teks laukti savaitę ar net kelias

Gera žinia, kad tokių įmonių, kurios atsiskaito iš karto dar tą pačią dieną, vos tik bus įvykdytas sandoris, tikrai yra (daugiau apie tokias įmones galite sužinoti šioje arba šioje svetainėje). Taigi, pinigus gausite iš karto, ir tai yra puiki naujiena visiems tiems, kurie planuoja įsigyti kitą automobilį – gautomis pajamomis galėsite padengti dalį išlaidų.

  • Mitas nr. 2 – jei norėsiu parduoti automobilį, tai turėsiu pats jį pristatyti į sutartą vietą

Tai – tik dar vienas mitas, kuriuo patiki daugelis žmonių ir būtent todėl delsia parduoti automobilį. Tačiau iš tiesų viskas kur kas paprasčiau – jei neturite su kuo nugabenti automobilio, tikrai ne bėda – galite rasti įmonių, kurių atstovai atvyks į sutartą vietą ir patys išsigabens nevažiuojantį automobilį. 

  • Mitas nr. 3 – visi automobilių supirkėjai dirba oficialiai

Kad ir kaip būtų nesmagu, tenka pripažinti, kad rinkoje visgi galime rasti ir neoficialių šią veiklą vykdančių asmenų. Taigi, turite būti labai budrūs, kad išvengtumėte sukčiavimo atvejų ir, kad neįkliūtumėte į nesąžiningų žmonių pinkles. Tad, jei domina oficialus automobilių supirkimas, labai kruopščiai tikrinkite informaciją apie automobilių supirkėjus. 

  • Mitas nr. 4 – nėra įmonių, kurios supirktų ir lengvuosius automobilius, ir kitas transporto priemones. Tad, jei norėsiu parduoti ir automobilį, ir kitokio pobūdžio transporto priemonę, turėsiu ieškoti dviejų įmonių. 

Taip, tai irgi yra tik mitas ir tikrai puiki naujiena visiems, kurie nori parduoti ne tik automobilį, be ir kitokio pobūdžio transporto priemonę. Taigi, tikrai galite rasti įmonių, kurios superka pačias įvairiausias transporto priemones. Tad, naudodamiesi vienos tokios įmonėms paslaugomis, sutaupysite daug laiko. 

  • Mitas nr. 5 – transporto priemonės neįmanoma išregistruoti internetu. Tai – tik mitas, kadangi iš tiesų galite atlikti šį veiksmą internetu. Spauskite čia, jei norite sužinoti apie tai daugiau, kaip automobilį išregistruoti internetu

Automobilių supirkimas – procesas, kuris neatsiejamas nuo mitų. Tačiau pažintis su jais, leis priimti pačius teisingiausius sprendimus. 

Užsakymas ŠS Nr. 22-64