Gesinti ūkiniai pastatai, teikti kiti gelbėjimo darbai

Širvintų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos

informacija apie gaisrus bei atliktus gelbėjimo darbus

už laikotarpį nuo 2022-04-20 d. iki 2022-04-26 d.

   Pranešame, kad 2022 metais Širvintų rajono savivaldybės teritorijoje kilo 43 gaisrai. Atlikti 26 gelbėjimo darbai.

Gaisrai

  1. 2022-04-24 d. gautas pranešimas, kad Gelvonų sen., Gelvonų mstl. Vilniaus g. dega medinis tvartas. Viduje tik malkos. Atvykus, atvira liepsna degė medinis (rąstinis) ūkinis pastatas, dengtas šiferiu. Sudegė stogas ir perdengimas, išdegė vidus. Viduje buvo apie 3 m3 malkų. Apsaugotas gyvenamas namas ir ūkinis pastatas. Žmonės nenukentėjo.
  2. 2022-04-24 d. gautas pranešimas, kad Širvintose, Vilniaus g. iš po dviejų aukštų namo stogo rūksta dūmai. Atvykus, iš mūrinio namo pastogės ir rūsio rūko dūmai. Degimas vyko rūsio patalpoje. Apdegė rūsio patalpa ir joje buvę namų apyvokos daiktai.

Atlikti gelbėjimo darbai

  1. 2022-04-23 d. gautas pranešimas, kad Širvintų sen., Šiaulių k., Plento g. Apsivertė automobilis, moteriai skauda stuburas, girdėjosi mažamečio verksmas. Atvykus, lengvasis automobilis Ford buvo ant ratų, prispaustų žmonių nebuvo. Du keleivius: motiną ir vaiką Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai išvežė į ligoninę. Automobiliui atjungtas akumuliatorius.
  2. 2022-04-23 d. gautas pranešimas, kad Čiobiškio sen., Lapelių k., Čiobiškio g., negyvenamos sodybos tvenkinyje, 2 metrų atstumu nuo kranto plūduriuoja žmogaus kūnas. Atvykus, kūnas iš tvenkinio jau buvo ištrauktas. Pabudėta kol atvyko medikai ir policijos pareigūnai.

Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos

Širvintų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos informacija