Širvintiškiai rungėsi su 40 pačių stipriausių Lietuvos komandų

   Taigi. Ko nežino Kazys? Superfinalas. Druskininkai. Europa Royal hotel. Ir KAS TIE JIE – Širvintų rinktinė. Kartu su 40 pačių stipriausių Lietuvos komandų.
   Kokie įspūdžiai? Nerealūs! Įdomus žaidimas, sunkūs, bet labai įdomūs klausimai. Daug minusų, dėl kurių komandos kapitono Sauliaus lūpos kartais būdavo taip suspaustos, kad net sąžinė graužė žiūrint jam į akis. Bet buvo ir pliusų, po kurių visų akyse sužibėdavo azartiškos liepsnelės ir pasigirsdavo tylus „yes“.
   Apie viską nuo pradžių. Apdovanoti stebuklingais Lilija Sere rašikliais ir žaidimo rėmėjų saldumynais, startuojame.
I turas. Surenkame 4 taškus ir pasikeliame į 34 vietą. Čia Petras sublizga kaip liemenėlių žinovas, o vyrai tarpusavyje pasidalina, kokias neįtikėtinas trąšas naudoja jų žmonos, kad gėlės žydėtų gausiai ir ilgai 😊
II turas, tikrai sunkus ir mums – nieko gero. Išpešame vos 1 teisingą atsakymą. 🤧
III turas – foto, kuriame surenkame 5 taškus ir Saulius Voveris ištaria: „Įsivaizduojat, Širvintos žaidžia geriau nei Londonas!”
IV vėl smunkame ir pelnome tik 2 taškus.
   O žaidimą užbaigiame optimistiškai, sudainavę V. Kernagio „Kolorado vabalus“, išgvildenę, kad žemaičių ubladėje buvo kepama duona, ir vėl surinkę 5 taškus. Paskutinis turas, pavadintas gaisru, nes neteisingai atsakę, turėjome praleisti kitą klausimą arba galėjome rinktis neatsakinėti.
  Reziumė – KAS TIE JIE sąskaitoje – 20 taškų. Ir tai tikrai nėra mažai, nes kovėmės su geriausiais, matėme daugybę iš TV ekranų žinomų proto žaidimų žvaigždžių. Būti salėje, kurioje – apie 300 žaidėjų, girdėti įdomius klausimus, sumaniai sugalvotus ir paruoštus skirtingais etapais, kai belieka arba juos išnarplioti, arba – sužinoti kažką nauja, plojimais pasveikinti laimėtojus, geriausią sezono žaidėją – viskas tiesiog.
   Todėl ir skirstytis dar nesinorėjo. Dūzgėse dar sumesta partija boulingo, leidusi kiek atsipalaiduoti nuo proto šturmo, o vėsus pavasariškas, alyvomis kvepiantis lietus vienus išlydėjo į kelionę namo, kitiems dar leido pasidžiaugti naktiniais Druskininkais.
   AČIŪ visiems žaidusiems už puikias bendras 6 gyvenimo valandas, ačiū palaikiusiems, Lilei – už nuotraukas o labiausiai – Sauliui, mūsų diplomatui, vadybininkui, komandos sielai